Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. listopadu 2016 15:31
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Nejkrásnější přehlídka Victoria's Secret Fashion Show se blíží. Které modelky se jí zúčastní?

REFRESHER
Uložit Uložené

Jedno hezčí než ta druhá. Následující modelky tě jednoduše okouzlí.

Pokud sledujete naši stránku pravidelně, jistě vám neuniklo, že nejkrásnější prohlídka roku již klepe na dveře. Ano, Victoria's Secret Fashion Show se nezadržitelně blíží a internet je každý den zaplaven novými a novými informacemi o této show. Na prohlídku se těšíme nejen kvůli luxusnímu spodnímu prádlu či hudebním vystupujícím. Letos to, mimochodem, budou The Weeknd, Lady Gaga a Bruno Mars. Hlavním lákadlem zůstávají modelky, které jsou každoročně pečlivě vybírány týmem z VS. Před pár dny proběhly castingy, kterých se zúčastnilo mnoho modelek z celého světa, ale jen pár mělo to štěstí a objeví se na show.

Nejočekávanější přehlídky roku se zúčastní až 54 modelek. My si nebudeme jmenovat všechny, ale zmíníme jen ty nejzajímavější. Kromě andílků, které celoročně reprezentují oblíbenou značku a účast na velkolepé show mají jistou, na přehlídce uvidíme i 16 debutantek. Ze zmíněných stálic se můžeme těšit na brazilskou krásku Adrianu Limu, dále na Alessandru Ambrosio či Lily Aldridge. Oblíbenou Candice Swanepoel na show kvůli mateřství neuvidíme. Nemusíme však zoufat, prohlídka bude i tak nabitá samými smyslnými kráskami. Z andílků to dál budou například Taylor Hill, Josephine Skriver, Romee Strijd, Jasmine Tookes, Elsa Hosk či Stella Maxwell.

Romee Strijd a Josephine Skriver

 

❤❤❤

Fotka uverejnená používateľom Romee Strijd (@romeestrijd),

Podruhé se na show objeví i jedny z nejznámějších modelek současnosti a zároveň nejlepší kamarádky. Každému je asi jasné, že mluvíme o Kendall Jenner a Gigi Hadid. Jak jsme již zmínili, na přehlídce poprvé zazáří i mladší sestra Gigi, Bella Hadid. Toto trio modelek kolem sebe vždy způsobí pořádný rozruch a k obrazovkám tak přitáhne oči široké veřejnosti. A o to právě tvůrcům této show jde.

Kendall Jenner a Gigi Hadid

 

tonight

Fotka uverejnená používateľom Kendall (@kendalljenner),

Bella Hadid ti stručně ukáže, jak vypadá Victoria's Secret casting

 

Congrats to @bellahadid & ALL the models who are going to PARIS for the #VSFashionShow!! Be sure to watch Dec. 5. #VSFSParis16

Video uverejnené používateľom Victoria's Secret (@victoriassecret),

Teraz určite potešíme mnoho našich čitateľov, pretože na tohtoročnej prehliadke uvidíme aj ruskú bohyňu Irinu Shayk. Irina sa na šou objaví prvýkrát a pohľad na ňu bude stáť určite za to. Za zmienku určite stojí aj švédska kráska Kelly Gale, ďalej Izabel Goulart alebo Karlie Kloss. Medzi debutantkami VS sa objaví napríklad Georgia Fowler, Brooke Perry, Lameka Fox či Luma Grothe. Všetky sú ešte neopozerané, no vďaka účasti na Victoria's Secret Fashion Show o nich budeme určite počuť čoraz častejšie.

Nyní jistě potěšíme mnoho našich čtenářů, protože na letošní přehlídce uvidíme i ruskou bohyni Irinu Shayk. Irina se na show objeví poprvé a pohled na ni bude stát určitě za to. Za zmínku určitě stojí i švédská kráska Kelly Gale, dále Izabel Goulart nebo Karlie Kloss. Mezi debutantky VS se objeví například Georgia Fowler, Brooke Perry, Lameka Fox či Luma Grothe. Všechny jsou ještě neokoukané, ale díky účasti na Victoria's Secret Fashion Show o nich určitě uslyšíme čím dál častěji.

Irina Shayk

Kelly Gale

 

One more from my shoot with @playboy

Fotka uverejnená používateľom Kelly Gale (@kellybellyboom),

Izabel Goulart

 

#BodyByIza Game on ☀!! Hora do jogo!! #spain #ibiza #beach #tennis #goodvibes #bikini #life #holiday #gameon

Fotka uverejnená používateľom Izabel Goulart (@iza_goulart),

Taylor Hill

 

Finished work early and ready for a nap #IHaveAlotOfHair

Fotka uverejnená používateľom Taylor Hill (@taylor_hill),

Stella Maxwell

 

On set w my @victoriassecret family hair and m/u glam team by @earlsimms2 @deannahaganmua

Fotka uverejnená používateľom Stella! (@stellamaxwell),

Tento rok po dlhšej pauze na prehliadke uvidíme aj Karlie Kloss

 

... post two selfies Ps. No filter needed when shooting with @harryjoshhair and @quinnmurphy1 ❤

Fotka uverejnená používateľom Karlie Kloss (@karliekloss),

Luma Grothe

 

Vida leva eu

Fotka uverejnená používateľom Luma Grothe (@thelumagrothe),

Brooke Perry

Georgia Fowler

Pokud tak neučinily fotky, následující video tě na show určitě navnadí

Nezapomeň, že přehlídka se koná už 30. listopadu a vysílat se bude 5. prosince. Těšíš se?

Domů
Sdílet
Diskuse