Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. října 2016 19:58
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Vášnivý plastický chirurg sdílí záběry ze zákroků na Snapchatu. Chce vzdělávat laickou veřejnost

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Prsa, nosy nebo zadky a jejich proměny.

Uměním se v moderním světě může stát cokoliv a platí to i o lidech, kteří za ním stojí. Stejný názor sdílí i přemýšlivý lékař jménem Kourosh Tavakoli a určitě tě překvapí, že o své práci nejen mluví, ale nejnověji ji také sdílí na sociálních sítích a na své výtvory je patřičně hrdý. Kourosh už léta pracuje jako plastický chirurg a v kariéře již vedl prý více než 5 tisíc operací a úprav, takže zkušenosti mu v žádném případě nechybí a s nimi zřejmě přišly i dovednosti, se kterými se velmi rád chlubí.

Po tolika letech zasloužilé práce se tedy Kourosh rozhodl zveřejňovat svou práci prostřednictvím Snapchatu (DrTavakoli2) a lidé si jeho příspěvky rychle oblíbili. Velkou část fanouškovské základny samozřejmě tvoří muži, jenže plastické operace zajímají v mnoha případech i ženy, takže Kourosh si na rozmanitost svých diváků stěžovat nemůže. V krátkých nahraných videích přitom nejenže zobrazuje pacientky před a po zákroku, ale často komentuje i samotné zákroky a vypráví o tom, jak jednotlivé fáze fungují a co všechno zdánlivě jednoduchý proces úpravy poprsí, nosu či zadku vyžaduje. Cílem zveřejňování mírně pikantních záběrů ve jménu vědy je podle jeho vlastních slov snaha vzdělávat veřejnost o plastických operacích a Kouroshovi se to očividně slušně daří.

Thank you to my generous patient for the amazing gift will save this for the weekend #henessey #patient #gifts #lovemyjob #generous #thankyou #drtavakoli

Fotka zveřejněná uživatelem Dr Tavakoli | Plastic Surgeon (@drtavakoli),








Snapchat wrap up part 2 - Where the magic happens #drtav #drtavmagic #patient #journey #kingofboobs #breastgenius #intavwetrust @drdoublebay

Video zveřejněné uživatelem Dr Tavakoli | Plastic Surgeon (@drtavakoli),





Domů
Sdílet
Diskuse