Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. listopadu 2016 18:26
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Drake a Future trénují týmy sexy fotbalistek v novince Used to This

HUDBA
Uložit Uložené

Další kolaborace známého dua je na světě. Poslechni si ji a sleduj i doprovodný videoklip.

Drake a Future je dvojice, která aktuálně patří v hip hopu mezi ty, kteří kolaborují nejčastěji. Na kontě mají společný projekt What a Time to Be Alive a několik dalších skladeb, například Where Ya At. Oba mají na rok 2016 připraven ještě alespoň jeden projekt, a tak se dalo čekat, že se jejich přátelství přetaví i do další spolupráce. To se koneckonců stalo a šéf October's Very Own opět spojil síly s šéfem Freebandy Gangu. Jejich nejnovější věc se jmenuje Used to This a objeví se na Future Hendrixovu Beast Mode 16, který nahrává s producentem Zaytovenem.
 
Track se na světlo světa dostal doprovázen videoklipem. V něm se samozřejmě objevují oba zmínění interpreti, přičemž hrají trenéry ženských fotbalových týmů. Dámy ukázaly svá pozadí a vysportované figury. Kromě zdařilé písně se tak dobře dívá i na vizuál. Future se na Used to This postaral o refrén a jednu sloku, zatímco Champagne Papi dodal také jednu sloku. Když jejich řádky zjednodušíme, jsou o tom, jak si ať už Drizzt nebo Future zvykli na slávu. Videosingl najdeš níže.

Domů
Sdílet
Diskuse