Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. listopadu 2016 11:16
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Nejmenší manželský pár světa vytvořil díky svému svazku rovnou světový rekord. Jejich kombinovaná výška sotva překračuje 180 centimetrů

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Výška je jen číslo.

Nejen věk by se dal označit za obyčejné číslo, ale v případě Paula a Katyucie bychom mohli mluvit i o výšce. Paulo Gabriel da Silva Barros a Katyucia Lie Hoshino se před pár týdny vzali po několika letech chození a na tom by nebylo vůbec nic zajímavého, kdyby tento roztomilý pár nedosahoval společné výšky jen něco málo přes 180 centimetrů. Už po svatbě v září se stali oficiálními držiteli světového rekordu Guinnessovy knihy rekordů jako „Nejnižší manželská dvojice“ a při příležitosti události GWR Day 2016, čili dne Guinnessovy knihy rekordů, si je z daleké Brazílie její zástupci pozvali rovnou do Londýna.
 
Paulo měří jen 90,28 centimetrů, zatímco jeho vyšší manželka Katyucia narostla do výšky 91,13 centimetrů a příběh jejich společné lásky přitom nebyl od začátku úplně růžový. Oba se poznali ještě v roce 2006 díky internetové platformě Orkut a po pár zprávách se Katyucia rozhodla Paula zablokovat. Prý jí přišel příliš nudný a flirtující, takže ji hned přestal bavit, což se ale změnilo, když si ho někdy v roce 2008 zase odblokovala. Budoucí manželé začali konverzovat, zanedlouho se poprvé setkali a pak se rozhodli zkusit vztah na dálku. Vydrželo jim to až do roku 2012, kdy se Katyucia přestěhovala za Paulem a od té doby věděli, že svatba na ně čeká za nejbližším rohem. Nakonec tedy nadešla ona krásná a romantická chvíle a my věříme, že tomuto nejnižšímu manželskému páru jejich vzájemná láska a porozumění vydrží ještě dlouhá a dlouhá léta.

Domů
Sdílet
Diskuse