Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. listopadu 2016 10:25
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

The Weeknd oficiálně vydává třetí sólové album Starboy, které si nyní můžeš poslechnout na Apple Music či Spotify

HUDBA
Uložit Uložené

Konečně jsme se dočkali jednoho z nejočekávanějších releasů aktuálního roku.

Album Starboy od Kanadského interpreta jménem The Weeknd patří v aktuálním roce mezi nejočekávanější počiny vůbec, a to hned od momentu, kdy spatřila světlo světa titulní skladba se stejnojmenným názvem. Ta se ihned probojovala na špičku žebříčků a Abel s ní vystupoval již i na několika prestižních akcích. Po čase jsme se dočkali i dalších plnohodnotných ukázek, a tedy jmenovitě False alarm s vynikajícím vizuálem a také Party Monster a I feel it coming s Daft Punkem. Třešničkou na dortu byl ještě žhavý krátkometrážní film M A N I A, který je pokračováním videoklipu Starboy, no a v případě, že si ho ještě neměl možnost vidět, můžeš to napravit například ihned zde.

Dnes The Weeknd zároveň oficiálně zveřejňuje všechny skladby z alba, které si nyní můžeš plnohodnotně poslechnout na Apple Music i Spotify. Jak jsme již prozradili dříve, na albu se nachází 18 skladeb a čtyři opravdu exkluzivní hosté, jmenovitě tedy zmíněný Daft Punk, Kendrick Lamar, Lana Del Rey a Future. Už vás však nebudeme dále napínat a přejděme k samotnému albu.

Domů
Sdílet
Diskuse