Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. prosince 2016 v 9:49
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Baby Groot chce v debutovém traileru Strážců Galaxie 2 zabít všechny bytosti ve vesmíru

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

James Gunn odhalil sequel k povedenému komiksovému sci-fi Guardians of the Galaxy v plné parádě!

Půl roku před premiérou nám Marvel společně s režisérem a scenáristou Jamesem Gunnem naplno odhalil potenciál sequelu ke Guardians of the Galaxy. Dvojka bude prý dost o otcovství (primárně tom Star-Lordovu), uvidíme však i formování nového týmu (Mantis, Nebula, Yondu), souboj s pekelnou obludou, případně další narážky na MCU a v první řadě i Baby Groota, který si pro sebe krade každou jednu scénu. Popravdě, očekával jsem trochu víc, ale pořád jde jen o první pořádný trailer. Pravděpodobně to bude klasická sequelová nástavba s dalšími postavami, ale James Gunn si pro nás snad něco úžasného přichystal, tedy kromě Baby Groota. Jeho hračky půjdou na dračku. Nepůjde však jen o humor. Vztah Rocketa a Groota nabere nových rozměrů. Groot si přitom údajně pamatuje události jedničky, akorát je na mentální úrovni dítěte.

Kurt Russell skutečně hraje Quillova otce. Původně se spekulovalo, že postavu Ego the Living Planet bude hrát Stallone, nakonec je to však sám Russell, který se stane živoucí planetou. Jak ale může být Star-Lordovým biologickým otcem planeta? Egovo vědomí se totiž dokáže převtělit do lidské schránky. Celý příběh se bude točit kolem otcovství, ať už toho biologického nebo vztahu, jaký mají mezi sebou Quill a Yondu. Podle všeho bude hlavní záporáčkou Ayesha aka Her aka Kismet aka Paragon. Zahrát by si ji měla Elizabeth Dębicki. Ayeshu vytvořilo The Enclave, skupina vědců toužící ovládnout svět, která vytvořila i Adama Warlock aka Him. Oba jejich výtvory ale unikly. Je tedy možné, že se brzy v MCU dočkáme i Warlocka.

Režíruje již zmíněný James Gunn, přičemž si zároveň napsal i scénář. Kameru měl na starosti 51letý Henry Braham (zdaleka za sebou nemá takovou bohatou a úspěšnou kariéru, jakou by se na GotG 2 patřilo mít) a o soundtrack se postaral Tyler Bates (jeho posledním blockbusterem byl Snyderův snímek 300, od té doby skládal výhradně pro seriálovou tvorbu, ale po roce 2017 bude mít na kontě kromě marvelovky i thriller Coldest City a druhého Johna Wicka - oba filmy dvojice režisérů prvního Johna Wicka). I tak se ale všichni po premiéře soustředí na OST. Z herců se vracejí Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Michael Rooker, Karen Gillan, Sean Gunn, Glenn Close a nováčky jsou Pom Klementieff (Mantis - je na konci traileru), Elizabeth Dębicki (Her), Sylvester Stallone (tajná role, pravděpodobně jen malé cameo) a Kurt Russell (Ego the Living Planet). Množství dalších informací o snímku naleznete po kliknutí na tento odkaz, a tedy v našem vlákně, kde pro tento film najdete až 9 dalších článků. Guardians of the Galaxy vol. 2 má premiéru naplánovanou na 5. května 2017. Jak na vás zatím pokračování oblíbené marvelovky působí?

Baby Groot chce v debutovém traileru Strážců Galaxie 2 zabít všechny bytosti ve vesmíru
Zdroj: Marvel/Disney

Domů
Sdílet
Diskuse