Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. prosince 2016 15:42
Čas čtení 0:00
Valéria Frázová

6 nevkusů, které na sobě ženy dobrovolně páchají. Některé vadí dokonce i mužům

MÓDA
Uložit Uložené

Bez těchto beauty failů bychom se určitě obešly.

Některé z nás každý měsíc absolvují nejrůznější procedury, díky kterým se cítí mnohdy lépe a atraktivněji v očích mužů. Dokážeme utratit ne stovky, ale tisíce korun u kadeřnice, kosmetičky, manikérky, abychom si dodaly o stupeň vyšší sebevědomí nevinným „tunningem“. Jak to však dopadne, když až příliš toužíme po dokonalosti a věci se vymknou kontrole?


1. 4D řasy

Příroda ti nenadělila a ty chceš mít také svůdný pohled jako Angelina. Chápeme. Ten pocit, když vzhlédneš a začne venku poletovat listí. Ráno se nemusíš malovat a budíš se „přirozeně“ krásná, sen každé ženy. Má to ale jeden háček. Umělé řasy jsou krásné první týden. Pak začnou vypadávat. A kroutit se. Každým dnem to je jen horší a po dvou týdnech už vypadáš jako vypelichané kuře. Časy, když kluci netušili, že máme v rukávu tajné triky jako právě tento, jsou dávno pryč. Takže na příliš dlouhé, husté nebo jinak nepřirozené řasy raději rychle zapomeň.

6 nevkusů, které na sobě ženy dobrovolně páchají. Některé vadí dokonce i mužům
Zdroj: http://1.bp.blogspot.com/-FSODeo-sdbU/VbtFh49KLgI/AAAAAAAAQqw/-QPt3UeS_FU/s1600/Eyelash%2BExtensions%2B2%2Bweeks%2BReview%2BClose%2BUp%2B.jpg

2. Nehty

Při seznámeni a podání ruky je to první věc, na kterou upneme pozornost. Když máš za nimi hlínu, je jasné, že jsi vášnivá zahradnice a pokud máš okousané pahýly, pravděpodobně míváš sklony k nerování. Tak či onak, nehty chceme mít upravené a ne všechny oplýváme talentem od Boha udělat si #nailart jako z Pinterestu. Já osobně si při každém lakování projdu malým infarktem myokardu, když si těsně po nalakování posledního prstu opřu ruku o polštář/tepláky/župan. Rozmažeme si jeden prst, při opravování i všechny ostatní a skončí to odlakovačem a termínem u manikérky. Je v pohodě mít upravené gelové nehty, ale ne drápky. Chlap má u prdele, zda máš nehty své nebo umělé, pokud ho při sledování Narcos škrabeš na zádech. ALE! Pokud máš 4 centimetry dlouhé třpytivé špičáky, se kterými máš problém utřít se po návštěvě toalety, není to ani praktické, ani vkusné.

6 nevkusů, které na sobě ženy dobrovolně páchají. Některé vadí dokonce i mužům
Zdroj: www.therichest.com

3. Umělé vlasy

Jsou dva typy mužů, ti, kteří si umělých vlasů nevšimnou, ani když jim zůstane v ruce pramínek, a pak takoví, co již z dálky vidí dvě různé délky a barvy vlasů. Deklarovat, že svou korunu krásy sis pěstovala několik let a následně si udělat cop, kde ti zespodu prosvítají spoje křičící „fake“, je stejné jako tvářit se, že se své postavě věnuješ každý den ve fitku, přitom jsi jen hubená po mámě a běžně navštěvuješ bez výčitek mekáč. Existuje opravdu velmi málo profesionálních salonů, kde ti nastřelí vlasy kvalitně, proto to bohužel často dopadá tak, že tvoje vlasy jsou po ramena, dlouho dlouho nic a najednou tu máme vlasy umělé. Pokud již investuješ do prodlužování, zahušťování nebo jiné změny, která zahrnuje nějaké cizí zásahy na tvé hlavě, věnuj dostatek času a zejména peněz do hledání kvalitního salónu a také nových vlasů, aby to nedopadlo takto:

 

A photo posted by wezy boy (@wes_wolfpack) on

6 nevkusů, které na sobě ženy dobrovolně páchají. Některé vadí dokonce i mužům
Zdroj: facesofony.com

4. Obočí

Obočí bylo ze všech přešlapů zmiňované muži úplně nejčastěji. Pokud tvé obočí připomíná svým tvarem letící vránu nebo hokejku, děláš něco špatně. To, že si nějaká makeup bloggerka dala tutoriál na Instagram ještě neznamená, že máš utíkat do papírnictví pro centrofix a následovat tento bizarní trend roku 2016. Pokud si barvíš vlasy na tmavohnědou, případně černou, máme pro tebe možná převratnou novinku, která ti změní život . Ne, tvoje obočí nemusí být černé. Zvol barvu, která je o odstín či dva bledší, žádné hrany a vybarvování. Přirozenost je ta správná cesta, děvče zlaté. K vytetovanému obočí se vyjadřovat odmítám, pokud už je to opravdu nezbytné, vygoogli si microblading.

6 nevkusů, které na sobě ženy dobrovolně páchají. Některé vadí dokonce i mužům
Zdroj: pinterest.com
6 nevkusů, které na sobě ženy dobrovolně páchají. Některé vadí dokonce i mužům
Zdroj: www.topinspired.com

5. Fejkové kabelky

Zde se nám muži i ženy dělí na dva tábory. Na ty, kteří absolutně nezaregistrují ani značku kabelky, případně jim je jedno, jestli je to originál, nebo napodobenina, a pak ty, kteří se vyznají. Technologie pokročily a rozeznat dobře ušitý turecký falzifikát Michael Kors kabelky může být pro kluka problém. To tě však neopravňuje k jejímu nákupu. A je to stejně směšné, jako když přicupitáš na rande a na ruce máš zavěšenou kabelku Cuggi (namísto Gucci). Ano, i takové kousky si každoročně najdou nové majitelky. A já se ptám proč? Výmluv typu: „Protože ne každý má na originál,“ mne prosím ušetřete. Kdy se už naučíme, že mnohem lepší volba je koupit si pěknou kabelku v Zaře za několik stovek namísto laciné Lujvitonky, která se ani neprodává?


6 nevkusů, které na sobě ženy dobrovolně páchají. Některé vadí dokonce i mužům
Zdroj: www.purseblog.com


6. Legíny

Rozhodně se nechceme nikoho dotknout, ale všichni zástupci mužského rodu se nám jednomyslně shodli, že s legínami třeba zacházet opatrně! Tento kus oblečení rozhodně nelichotí každému typu postavy a upozorňuje na partie případné nedokonalosti, od kterých je lepší pozornost odpoutat. Samozřejmě obtaženými legínami toho nedocílíš a ve finále ti budou vadit pohledy lidí, kteří si tě chtě či nechtě budou proměřovat. Souhlasíme s tím, že každá z nás by měla nosit, co se jí líbí, ale je třeba přihlédnout k tomu, co tvému typu postavy pomůže a co uškodí. Druhá důležitá věc, legíny nejsou kalhoty! Do fitka či pod dlouhý svetr místo punčoch? Ano. Namísto kalhot? Rozhodně ne!

6 nevkusů, které na sobě ženy dobrovolně páchají. Některé vadí dokonce i mužům
Zdroj: www.thestudentroom.co.uk

Ze kterých módních přešlapů naskakuje husí kůži tobě? Napiš nám do komentářů.

Domů
Sdílet
Diskuse