Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. prosince 2016 v 10:41
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Netflix plánuje v roce 2017 přidat 20 dalších originálních seriálů. Hodlá utratit šílených 6 miliard dolarů!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Co pro nás asi tak nejlepší streamovací společnost chystá.

V roce 2016 dorazilo celkem 450 nových či pokračujících seriálů. Sledovat alespoň 10 ročně je mimořádně náročné, rozhodně tedy pro nikoho z nás není možné určit nejlepší seriály roku (i proto se nás o to pokusí více). V roce 2017 by se navíc toto číslo mělo navýšit na více než 500 seriálů. Některé kabelovky by se už měly uvědomit. Vytváření céčkových seriálů, které nemají konce, by se mělo zamezit. Nevinně v tom není ani Netflix, avšak v poměru kvantita/kvalita je na tom zřejmě nejlépe. Momentálně má v oběhu 30 originálních seriálů a co by nikdo neřekl, šéf Netflix se rozhodl, že v příštím roce toto číslo zdvojnásobí!

Tedy téměř. Plánem je vytvořit 20 dalších seriálů a celkově mít 50 % vlastního obsahu. Celkem odvážný krok, ale držíme jim palce. Možná by skutečně nebylo špatné, kdyby společnost v budoucnu odkoupilo Disney, o čemž se už pár měsíců spekuluje (ano, chceme Old Republic s vysokým budgetu na Netflixu!). A kolik hodlá společnost vrazit do nového obsahu? Mluví se o částce 6 miliard dolarů. Slovy Michaela Baye: „Vždyť za to bych si zaplatil 12krát Transformers 4 (i s tou jejich šílenou reklamní masáží).“ Máte předplacený Netflix, nebo tak plánujete učinit až příští rok na jaře, kdy začnou vycházet skutečně velké seriály?

Domů
Sdílet
Diskuse