Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. prosince 2016 10:44
Čas čtení 0:00
Daniel Michalík

DiCaprio a Hardy se během natáčení Revenanta vsadili o tetování. O co šlo a kdo vyhrál?

FILMY A SERIÁLY LEONARDO DICAPRIO TOM HARDY
Uložit Uložené

Za kamerou se dělo mnoho zajímavostí.

Iñárrituův epický Revenant lze právem zařadit mezi to nejlepší, co nám kinematografie roku 2015 nabídla. DiCaprio se po dlouhodobém trápení konečně dočkal Oscara a stejně tak si sošku odnesl i jeden z nejlepších kameramanů současnosti Emmanuel Lubezki nebo samotný režisér snímku Alejandro González Iñárritu. Události zpoza kamery nám přiblížil i jeden dokumentární film. Co jsme jako diváci nevěděli, byla sázka mezi Leonardem DiCapriem a Tomem Hardym. Během natáčení se herci vsadili o to, zda Hardy dostane za svou roli (John Fitzgerald) oscarovou nominaci. Tom byl proti a aby byla tato dohoda zajímavější, výherce mohl tomu druhému zhotovit tetování dle vlastního výběru. O pravdě přesvědčený Leonardo napsal na kousek papíru „Leo knows everything“, ale jeho písmo není žádná sláva. Hardy tedy přikývl, ale poznamenal, že to bude muset napsat pořádně.

A jak to dopadlo? DiCaprio měl pravdu a anglický herec byl nominován na Oscara za vedlejší roli, přesně jak předpokládal. Angličan zatím tetování nemá, ale sázka je sázka. V rozhovoru s magazínem Esquire svou neochotu odůvodnil se slovy „because it sucks“, ale myslíme si, že ho to nemine. Co na to říkáte?

DiCaprio a Hardy se během natáčení Revenanta vsadili o tetování. O co šlo a kdo vyhrál?
Zdroj: 20th Century Fox
Domů
Sdílet
Diskuse