Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. prosince 2016 11:10
Čas čtení 0:00
Igor

Poslechněte si první skladbu ze soundtracku Fifty Shades Darker v podání Zayna Malika a Taylor Swift

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Známí hudební interpreti pro nás připravili skladbu k očekávanému pokračování knižního bestselleru.

Termín premiéry Fifty Shades Darker se pomalu blíží a my jsme si pro vás přichystali další malou ochutnávku. Universal vypustilo do světa video se singlem „I Don’t Wanna Live Forever“ od Zayna Malika a Taylor Swift obsahující několik nových záběrů z dlouho očekávaného filmu. Poté, co se z příběhu Fifty Shades of Grey stal kasovní trhák s celosvětovými tržbami více než 560 milionů dolarů, nás čeká neméně ambiciózní nástupce. Jamie Doran a Dakota Johnson se vracejí na stříbrné plátno jako Christian Grey a Anastasia Steele v příběhu Fifty Shades Darker, o odstín tmavším pokračování založeném na knižním bestselleru od dnes již světoznámé autorky E. L. James.

Zraněný Christian Grey se snaží nalákat opatrnou Anu Steele zpět do svého života. Ještě předtím, než mu však bývalá šedá myška dá další šanci, rozhodne se stanovit si vlastní podmínky nové dohody. Právě když se věci začnou ubírat správným směrem a vzniká mezi nimi nově vybudovaná důvěra, na scénu přicházejí temné postavy z Christianovy minulosti s cílem zničit jejich naděje na společnou budoucnost.

Příjezd do kin je naplánován těsně před dnem sv. Valentýna, tedy 10. února 2017, takže když chcete překvapit svou polovičku o něco dříve, možná právě návštěva místního kina může být příjemným zpestřením. A pokud vás kromě nových scén zaujala i samotná hudba, vězte, že se k písni chystá i oficiální videoklip, ve kterém si pro změnu zahrají již samotní interpreti Zayn Malik a Taylor Swift. Jaké jsou vaše očekávání od nového pokračování? Překoná svého předchůdce, nebo navždy zapadne prachem? Podělte se s námi o své názory v komentářích.


Domů
Sdílet
Diskuse