Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
22. prosince 2016 10:55
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Dobrovolně si vyzkoušel nejbolestivější bodnutí hmyzem na světě. Paraponera clavata v tobě zanechá bolest po celých 24 hodin

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jako by tě postřelili zbraní.

Existuje pouze několik odvážných lidí, nebo jinak řečeno bláznů, kteří dobrovolně podstoupili nejbolestivější bodnutí na celém světě. Jeho původcem je mravenec Paraponera clavata, v angličtině bullet ant, a o takových odvážlivcích jsme psali ještě v roce 2014 a později i v článku o otci stupnice bolesti Justinu Schmidtovi. Po menší odmlce tak na scénu přichází Coyote z kanálu Brave Wilderness a již na začátku videa musí být všem jasné, že mu není všechno jedno. Bodnutí tímto mravencem v těle zanechává své účinky až následujících 24 hodin a ti, kteří ho už prožili na vlastní kůži, přirovnávají pocity po bodnutí k postřelení zbraní. Pokud tě tedy fascinuje hmyz, nebo jsi jen škodolibý a rád bys viděl, jakými různými způsoby se člověk dokáže zbavovat bolesti, pohodlně se usaď a užívej si video, ve kterém se Coyote podruhé narodil.

Domů
Sdílet
Diskuse