Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. ledna 2017 16:02
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Student vytvořil pro adidas reklamu, která by s přehledem vyhrála i profesionální ocenění. Velkého uznání se ale nedočkal

ZAJÍMAVOSTI ADIDAS
Uložit Uložené

Student filmařiny tě svou reklamou ohromí.

Stále pouze 26letý Eugen Merher, student filmové tvorby v německém Baden-Württembergu, si před časem umanul, že jeden z jeho projektů bude zaměřen na značku adidas. Eugen vymyslel dokonalý scénář, ve kterém si hlavní roli zahrál starší maratónec žijící v domově důchodců, kde ho pomalu opouštějí fyzické i psychické síly, ale vše se změní jednoho krásného dne, kdy se k němu dostane starý a zapomenutý pár bot značky adidas. Z vysíleného staříka se rázem stane atlet jako za svých mladých let, a když se Eugenova hotová reklama dostala na veřejnost, lidé se nemohli na jeho filmové dílo vynadívat. Nemohli uvěřit tomu, že se nejedná o práci profesionálního týmu, ale pouze jediného talentovaného studenta, přičemž Eugen se snažil zkontaktovat i zástupce adidasu, kterým své dílo poslal, ale zatím se odpovědi nedočkal.

Domů
Sdílet
Diskuse