Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2017 19:30
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Dalyb rapuje i v další skladbě ze svého alba a tentokrát nejen na refrénu. Sleduj vizuál k Pištole & Ruže

HUDBA
Uložit Uložené

Nejen text a rap, ale i hudební produkci a vizuál si Dalyb připravil sám a vy teď můžete hodnotit výsledek.

Mnozí již jistě velmi dobře víte, že v roce 2017 s velkou pravděpodobností budeme mít možnost slyšet sólové projekty od všech tří členů Haha Crew, mezi které patří pochopitelně i Dalyb. Jeden z nejšikovnějších hudebních producentů v našich končinách chystal debutové sólo již dříve, ovšem až od ledna přišla aktivita, kterou před vydáváním alba očekáváme. Hned v prvním dni aktuálního roku nám kluci z FCK THEM představili první ukázku s názvem Fascinujúce, na níž se objevil nejen rapující DJ, ale i hostující Ego.

No a pro ty, kteří si mysleli, že tato Dalybova rapová zkušenost byla jednorázovkou, tu máme hned novinku, která tuto skutečnost vyvrací. Dnes totiž spatřila světlo světa skladba Pištole & Ruže, kde Dalyb rapuje nejen na refrénu, ale i na slokách. Sám si zároveň připravil i hudební produkci a samotný vizuál z New Yorku, který vznikl pod jeho taktovkou. Na závěr jen dodáme, že Dalybovo debutové producentské album by mělo vyjít ještě v první polovině tohoto roku. No a teď už samotná skladba.

Domů
Sdílet
Diskuse