Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. ledna 2017 19:55
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmus a Čistychov tahají rap zpět ke kořenům v klipu ke skladbě Skutočne kvalitný, se kterým se vrátíš do roku 1995

HUDBA
Uložit Uložené

Oblíbená skladba z alba Krstný otec dnes dostává i vydařený a netradičně zpracovaný vizuál.

Závěr roku 2016 byl ve slovenském rapu velmi plodný a kromě množství jiných spatřil světlo světa i dlouho očekávaný sólový projekt od Rytmuse, na který jsme se těšili snad nejvíce ze všech. S odstupem času už můžeme s čistým svědomím prohlásit, že nás Krstný otec náloží 24 skladeb nezklamal, právě naopak. Zároveň je na Patrikovi samotném i jeho tvorbě znát, že si velmi dobře uvědomuje svou aktuální pozici na scéně, a tedy, že po tolika letech už nepotřebuje nikomu nic dokazovat a chce se hlavně bavit. Za toto vše hovoří také celková prezentace alba, které se dočkalo dvou výborných krátkých filmů Eternal a Priepasť a tří obrovských křtů s tisíci návštěvníky všech věkových kategorií.

Samozřejmě, nemůžeme zapomínat ani na videoklipy, kterých se snad dočkáme ještě mnoho, což nám dokazuje Rytmus i dnes, protože se na svět nečekaně dostává zajímavý vizuál na skladbu Skutočne kvalitný, kde hostuje i Čistychov. Určitě jste mnozí zaregistrovali, že na této věci můžeme slyšet starší stokovější zvuk, k čemuž kluci patřičně sladili i videoklip z dílny Patrika Boru připomínající záběry staré více než dvacet let. Dost bylo slov, užívej si návrat ke kořenům!

Domů
Sdílet
Diskuse