Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. března 2017 14:56
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Jak to dopadne, když se hráči NBA snaží učit češtinu společně s jediným naším zástupcem v soutěži Tomášem Satoranským?

SPORT NBA
Uložit Uložené

Během Czech Heritage Night, tedy tématické české noci v NBA, si hráči zkusili přečíst a přeložit pár komplikovaných slov.

Fanoušci nejkvalitnější basketbalové ligy světa měli možnost během nedělní noci sledovat zápas mezi Washingtonem a Orlandem, který byl velmi speciálním hned z několika důvodů. Tím hlavním byla skutečnost, že se NBA rozhodla tento den věnovat Česku, tedy konkrétně jeho jedinému reprezentantovi, kterým je Tomáš Satoranský. Czech Heritage Night nakonec dopadla nad očekávání, protože se Tomášovu týmu podařilo zvrátit nepříznivý výsledek a i přesto, že jeho Washington původně prohrával až o 17 bodů, se mu nakonec podařilo o jeden zvítězit.

Ještě předtím si se svými kolegy našel čas zažertoval před kamerou. Trey Burke a Bradley Beal byli ochotni zkusit si, jaké by to bylo, kdyby byli nuceni učit se češtinu a četli komplikovaná slova, která se následně snažili i překládat. Výsledek už snad ani není třeba dále komentovat, vždyť posuďte sami.

Domů
Sdílet
Diskuse