Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. března 2017 15:34
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Floyd Mayweather přiznal, že v červnu přeruší důchod kvůli souboji s Conorem McGregorem. Zároveň ho vyzval, aby přestal fňukat

SPORT
Uložit Uložené

Mayweather chce, aby Conor konečně podepsal smlouvu.

Jedna z největších boxerských legend Floyd Mayweather má už po krk dohadů a spekulací točících se kolem toho, zda se v tomto roce postaví do ringu proti Conoru McGregorovi, nebo neustále jde jen o marketingovou kampaň. Na své šňůře s názvem The Undefeated Tour se momentálně nachází ve Spojeném království a když opět přišla debata k tématu Conor a Floyd v jednom ringu, boxer vzal celou situaci do vlastních rukou a veřejně přiznal, že v červnu tohoto roku na chvíli přeruší svůj sportovní důchod, aby mohl ukázat McGregorovi, jak to v ringu skutečně vypadá.
 
Floyd se vyjádřil, že Conor by měl přestat plakat kvůli penězům, protože je jasné, kdo je stranou A a kdo je stranou B. Američan je podle vlastních slov unavený z toho, jak si McGregor buduje popularitu na jejich společném souboji a vyzval ho, aby se přestal vykrucovat a jednoduše podepsal smlouvu, kterou mu nabízejí jeho agenti, protože lidé čekají na to, zda z jejich červnového souboje něco bude, nebo to nakonec celé skončí fiaskem. Celé vyjádření Floyda si mimochodem můžeš prohlédnout v přiloženém videu.

Domů
Sdílet
Diskuse