Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. března 2017 20:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Paulie Garand se těsně před vydáním alba Nirvana připomíná vydařenou novinkou Bali, která se dočkala i epileptického vizuálu

HUDBA ČESKÝ RAP NIRVANA
Uložit Uložené

Album Nirvana si už můžeš předobjednat, ale ještě předtím se určitě podívej na novinku Bali, na které spolupracuje i Maiky Beatz.

Jak jste si již měli možnost všimnout, v roce 2017 se dočkáme velkého množství českých i slovenských rapových počinů a mezi nimi i toho od Paulieho Garanda. Známý raper z Liberce nám za pár dní, tedy konkrétně 23. 3. představí své další studiové album, které dostává název Nirvana a dokonce už o něm i něco víme. Harant totiž na svých sociálních sítích pravidelně zveřejňuje útržky informací například o hostech či tématech skladeb. Známý je také už i samotný cover alba a také seznam producentů, přičemž možná mnohé překvapí, že tentokrát nedominuje kolega Kenny Rough.

Paulie Garand se těsně před vydáním alba Nirvana připomíná vydařenou novinkou Bali, která se dočkala i epileptického vizuálu

Dnes zároveň Paulie představuje novinku s názvem Bali, na které se hudebně podílel jeden z nejlepších slovenských producentů – Maiky Beatz. Skladba hned dostává i výborný vizuál z dílny Forward Creatives, který však pravděpodobně neocení epileptici, a doplnil je doplnil audiovizuální team __Stroy. Ten se postaral o samotnou světelnou scénu. No a za všechno snad mluví také Paulieho komentář: „Dovolil jsem si udělat jednu primitivní raketu. Eazy refrén a punchlines. Nic víc v tom nehledej.“ Na závěr ještě připomínáme, že album Nirvana si můžeš předobjednat na speciální stránce www.pgnirvana.cz a zároveň bychom vás rádi pozvali na libereckou i pražskou release párty. Teď už ale samotný videoklip.

Domů
Sdílet
Diskuse