Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. března 2017 12:33
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Rozpálená ženská těla, Lamborghini a retro nádech dominují nejnovějším záběrům Agent Provocateur, které vás dostanou

MÓDA
Uložit Uložené

Milé slečny a dámy, léto je tady už za pár týdnů, a tak je nejvyšší čas zvažovat koupi vhodných plavek. No a páni, ti si mohou alespoň vychutnat pořádně lechtivý lookbook plný krásných žen.

Krásné ženy a hříšné drahé luxusní vozy spolu dokonale ladí již od nepaměti, což tentokrát ve svém nejnovějším lookbooku využívá jeden z nejznámějších výrobců exkluzivního spodního prádla, plavek či doplňků. Ano, na mysli máme značku Agent Provocateur, kterou jistě dobře znají nejen slečny a dámy, ale i řada pánů. Důvod je samozřejmě velmi prozaický, a to že velmi rádi obdivujeme ženskou krásu skrze snímky s nádechem smyslnosti a půvabu.

Uvedené aspekty nechybí ani na záběrech doprovázejících kolekci jaro/léto 2017, konkrétně oblíbenou plavkovou část. Pořádný závan retra nepřinášejí jen samotné kousky a vizáž modelek, ale také styl fotografií a nádherné Lamborghini sloužící jako doplněk. Přitažlivé slečny s ideálními mírami a ne žádné umělé dívky bez špetky studu nás v redakci bavily vždy mnohem více, přičemž dnešek není výjimkou. Hluboko v duši věříme, že jste na tom stejně a dokážete ocenit výběr jednotlivých krásek od lidí z Agent Provocateur. Teď se už ale pohodlně usaďte a vychutnejte si návrat do dob minulého století, kdy byly aktuální zářivé barvy, divoké střihy a poměrně odvážné výstřihy. My jednoznačně dáváme 10 bodů z 10.

Domů
Sdílet
Diskuse