Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. dubna 2017 21:36
Čas čtení 0:00
Miroslav K.

Heath Ledger celý život točil svůj vlastní dokument. Do kin se dostane téměř 10 let po jeho smrti a bude stejně depresivní jako pozitivní

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Legenda se vrací do kin. Budete při tom?

Mnozí kolegové z filmové branže ho označovali více za režiséra než herce. Heath Ledger, který má za sebou několik skvělých postav, ale mnozí ho mají zafixovaného pouze jako Jokera z Temného rytíře od Christophera Nolana, totiž celou svou kariéru s sebou nosil v rukou kameru. Na tu si nahrával všechny momenty ze svého života, které dosud viděli pouze jeho nejbližší. To se ale změní už 23. dubna, kdy světlo světa na Tribeca Film Festival spatří emotivní dokument s jednoduchým, ale výstižným názvem I Am Heath Ledger. 90minutový snímek plný záběrů z jeho minulosti bude mimo jiné obohacena i o vyjádření herců jako Naomi Watts, Ben Mendelsohn, Emile Hirsch či režiséra Anga Leeho.
 
Režíruje Derik Murray a po premiéře na Tribeca Film Festival se dočká limitovaného uvedení v amerických kinech, přičemž nakonec ho čeká odprezentování i 17. května na Spike TV. Po uvedení na DVD v poslední květnový den můžeme předpokládat, že bude dostupný i na internetu. Největším lákadlem pro fanoušky budou jistě neviděné záběry z natáčení filmu The Dark Knight, které mají být významnou částí v celém dokumentu. My jen připomeneme, že dnes by Heath slavil 38. narozeniny, ale bohužel se jich nedožil. Zemřel 22. ledna 2008 v New Yorku po předávkování léky. Co říkáte na trailer? Vyvolal ve vás husí kůži? Podívali byste se na tento dokument?

Domů
Sdílet
Diskuse