Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. dubna 2017 2:19
Čas čtení 0:00
Marek R.

Středem pozornosti. Dva homosexuální vojáci společně zářili na plese a rozdělili společnost na dva tábory

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

S negativními komentáři si těžkou hlavu nedělají a nadále šíří lásku a pozitivní energii.

Podpora pro manželství homosexuálních párů není ve Spojených státech amerických tak velká jako v Nizozemsku (ale stále je to nadpoloviční většina), o čemž se přesvědčil i americký voják Andrés Camilo s jeho partnerem. Rozdílné názory se tak vyrojily poté, co Andrés zavěsil na svůj Instagram fotografii s partnerem Maxem Emersonem, se kterým se ocitl bok po boku na armádním plese.
 
Kdysi měla armáda mnohem přísnější názor na LGBT komunitu, ale už je rok 2017, takové názory se pomalu vytrácejí, ale ne každého to zrovna těší. Komentáře přímo pod příspěvky na Instagramu či pod mnohými články na webech, které Andrési věnovaly pozornost, se ocitly i komentáře plné pomluv, urážek a nadávek. Dvojice si však z toho těžkou hlavu nedělá, právě naopak, bojuje proti nim pozitivní energií a láskou. Také říkají, že v armádě jejich vztah všichni akceptují a plně ho podporují a také přímo na Instagramu už Andrése sleduje více než 100 000 lidí, kteří mu přejí krásný vztah s Maxem.

Domů
Sdílet
Diskuse