Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. dubna 2017 21:03
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

P.A.T. představuje dlouho očekávaný videoklip Nepriestrelní, ve kterém mu záda kryje i sám Rytmus

HUDBA
Uložit Uložené

Pouličný autor tónov chystá v aktuálním roce i debutové sólo a toto by mohla být první ochutnávka.

Rok 2016 byl zásadním pro více domácích interpretů a skupin, ale bez pochyb nejvíce právě pro Pouličného autora tónov, kterému během letního festivalu Hip Hop Žije vešel do cesty piešťanský Krstný otec. Dal mu možnost odprezentovat své skladby v nejlepší hrací době - tedy samozřejmě v době, kdy hrává Kontrafakt. Následně si ještě P.A.T. zahrál v rámci několika vystoupení Rytmuse a do konce roku jsme se dočkali několika zdařilých skladeb, vzniku Pozor Records, pod kterým aktuálně třetina M.P.P. působí a také informace o tom, že můžeme očekávat album.
 
Dnes Pouličný autor tónov představuje svou čerstvou novinku Nepriestrelní, která hned přichází i se street videoklipem, kde pochopitelně nemohl chybět ani pan Patrik. Atmosférickou hudební produkci si na míru ušil autor sám, což je v konečném důsledku i slyšet. Vizuál už tradičně doručili REAL&RARE a vy si nyní můžete vychutnat výsledek.

 

Domů
Sdílet
Diskuse