Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. dubna 2017 3:31
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Dwayne Johnson jako Hobbs a Jason Statham jako Deckard si díky skvělé chemii a úžasným momentům z Rychle a zběsile 8 vysloužili vlastní film

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Spin-off s Deckardem a Hobssem je oficiálně na cestě!

Dlouho se o tom mluvilo, koneckonců, The Rock měl dostat vlastní spin-off už po šestce, ale až s příchodem Jasona Stathama a jeho Deckarda se věci pohnuly správným směrem. Chemie mezi těmito dvěma herci a vlastně i postavami je bezkonkurenční a baví se u nich celé kino. Není divu, oba mají velký talent pro komediální výstupy a role, což v nejnovějším díle Rychle a zběsile pouze potvrdili. Celý internet si následně začal žádat jejich vlastní spin-off, no a jak se zdá, Universal ho nějakou dobu už plánuje.
 
A právě toto plánování mělo být důvodem, proč se Vin Diesel a Dwayne Johnson někdy loni nepohodli. Možná jste to i zachytili. Mnozí se domnívali, že je to jen součást marketingové kampaně snímku, a přestože to může být stále pravda, je tu i jiná proměnná. Ještě tento měsíc totiž na povrch internetu dorazila zpráva o tom, že Fate of the Furious mělo potitulkovou scénu, která měla odstartovat spin-off Hobbse se Shawem. Producenti se o tuto informaci ale jaksi zapomněli podělit s výkonným producentem Vinem Dieselem, a to ho nesmírně naštvalo. Scénu dal okamžitě smazat, což se logicky nelíbilo The Rockovi. A problém byl na světě.

Dwayne Johnson jako Hobbs a Jason Statham jako Deckard si díky skvělé chemii a úžasným momentům z Rychle a zběsile 8 vysloužili vlastní film
Zdroj: Universal

Zdá se však, že si to chlapci vyříkali a vše je zase v pořádku. Alespoň na oko. Universal by si v žádném případě nenechalo skákat po hlavě kvůli Vinu Dieselovi, a tak se kromě dvou dalších částí, které mají sérii ukončit, dočkáme i spin-offu, který rozhodně nemusí být první a poslední.
 
Kromě Hobbse a Shawa bychom ve snímku mohli vidět i Charlize Theron a její hackerku Cipher, to jsou však jen čisté spekulace. Těžko říct, jak na tom Diesel a Johnson jsou, koneckonců, v novém filmu spolu nemají pořádně ani scénku a na place to také údajně nebylo nerůžovější. Možná je toto cesta, jak je udržet od sebe tak, aby tím nijak neutrpěla hlavní série. Zda to však znamená, že Shaw a Hobbs v hlavní sérii skončili, si netroufá hádat nikdo. Nejpravděpodobnější však je, že Universal prostě zkusí vydělat miliardu i z této dvojice a děj ságy bude pokračovat i nadále za jejich přítomnosti.

Dwayne Johnson jako Hobbs a Jason Statham jako Deckard si díky skvělé chemii a úžasným momentům z Rychle a zběsile 8 vysloužili vlastní film
Zdroj: Universal


PS: Pokud i vás štve, že Deckarda přijali do rodiny, aniž si promluvili o tom, že zabil Hana a jeho bratr vlastně i jeho ženu, scenárista Chris Morgan má jisté vysvětlení. Ostatně scénáře pro sérii píše už od dob Tokyo Driftu, a tak má všechno pod palcem. V budoucích filmech se máme dozvědět o Deckardovi více, hlavně co se jeho minulosti týká (něco nám bylo teasováno už ve společné scéně s Hobbsem). Jak jeho minulost či důvody pro zabití Hana souvisejí s tím, že Dom a spol. na to úplně zapomněli, to jsme se už nedozvěděli.

Domů
Sdílet
Diskuse