Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. dubna 2017 17:37
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Separ a Kali představují propracovaný psycho hororový vizuál. Sleduj herecké výkony a záběry, po kterých se ti bude těžko usínat

HUDBA
Uložit Uložené

Úvodní skladba z Kaliho alba Dezert dostává filmový vizuál, pod který se podepsal Mišo Nemtuda a jeho A-Team.

I v aktuálním roce jsme se už dočkali pár domácích rapových alb a mezi nimi nechyběl Dezert od Kaliho. Ten se nechal slyšet, že má již brzy v plánu nadobro ukončit svou hudební kariéru, ale předtím má přeci jen ještě nějaké plány. Vše podstatné najdeš v našem aktuálním rozhovoru. Toto album by však mělo být jeho posledním oficiálním počinem, a tak se do něj pochopitelně snažil dát co nejvíce a my musíme uznat, že se mu to podařilo. Na projektu se objevuje i několik hostů, ale většinu asi nejvíce zajímá právě Separ spolupracující na skladbě Nová hra.
 
A právě tato povedená věc dnes dostává i výborný vizuál, jaký se v našich končinách často nevidí. Oba kluci v něm podali i úctyhodné herecké výkony a v konečném důsledku dostáváme krátký hororový film se stopáží hudebního videoklipu. O ten se postaral talentovaný Mišo Nemtuda a jeho šikovný A-Team. Hudební produkci si na starosti vzal Grimaso z H16 a vy si nyní můžete vychutnat ještě čerstvý výsledek.

Domů
Sdílet
Diskuse