Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. května 2017 20:49
Čas čtení 0:00
Tamara S.

Brooklyn Beckham, Anwar Hadid či Scott Eastwood. Jak se změnili a čemu se věnují synové slavných herců a modelek?

Uložit Uložené

Dvanáct chlapců se známým příjmením vám chce ukázat své kvality.

Desítka dcer celebit, v jejímž rámci jste si mohli přečíst o Paris Jackson, Meadow Walker, Lily Collins či Mini Cindy, si žádá pokračování, ale tentokrát si posvítíme na opačné pohlaví. Synové oscarových herců a topmodelek už dávno nejsou prckové s lízátkem v ruce a plyšákem zastrčeným pod paží, ale po vzoru svých rodičů vyhledávanými modely a herci. Ve většině případů je to však spojení obou zmíněných profesí, a tak se fešáci slavných příjmení objevují ve filmech a v kampaních současně.

Presley Gerber

Náš výběr začínáme synem modelky Cindy Crawford a jejího manžela Rande Gerbera. 17letý Presley se narodil 2. července 1999 v Los Angeles a je stejně jako jeho máma a sestra Kaia úspěšným modelem. Aktuálně má za sebou přehlídky Zadig & Voltaire, Moschino a opakovaně Dolce & Gabbana, kampaně Calvin Klein, zmiňované D&G a Tommy Hilfiger a objevil se také ve Vogue Paris, Vogue Hommes, ODDA, Pop Magazine, Lui Magazine po boku Hailey Baldwin a CR Fashion Book, kde dělal společnost své sestře a také nahé Isabeli Fontana. Presley má tedy modelingové začátky zvládnuté a o tom, že ho čekají ještě mnohé zajímavé spolupráce, jsme nezapochybovali ani na sekundu.

Anwar Hadid

Nejen Gigi a Bella jsou aktuální velkými jmény na přehlídkových molech, ale také jejich 17letý bratr Anwar by se rád přihlásil o slovo. Puma, Zadig & Voltaire, Philipp Plein, Hugo Boss, Tommy Hilfiger a Moschino jsou značky, se kterými už v rámci své modelingové kariéry přišel do kontaktu a vidět jste ho mohli také ve Vogue Hommes, American Vogue, British Vogue, Teen Vogue, V Man, Paper a Nylon Magazine. Jeho rodiči jsou bývalá modelka Yolanda Foster a developer Mohamed Hadid a v současnosti je jeho přítelkyní okouzlující Nicola Peltz - dvaadvacetiletá sestra níže zmiňovaného Williama.

Will Peltz

Jedním z osmi potomků bývalé modelky Claudie Heffner a multimilionáře Nelsona Peltze je i v současnosti třicetiletý William. Při pohledu na něj však do puntíku platí, že věk je jen číslo, protože ve společnosti své mladší sestry vypadá jako její vrstevník. Přestože podle magazínu Forbes patří jeho otec mezi nejbohatší v Americe a pravidelně se umisťuje ve finančních žebříčcích nejzazobanějších lidí v investiční oblasti, William nesedí doma na zadku, ale usilovně pracuje. Za sebou má například spolupráce s Dolce & Gabbana, Philipp Plein, Ermanno Scervino či Calvin Klein, editorialy pro Vogue Japan, Vogue Russia, W Magazine, V Man a další. Kromě modelingu se věnuje i herectví a zmínit můžeme seriály The Deleted, Médium a Vincentův svět a filmy Muži, ženy a děti, Odebrat z přátel a Vymezený čas.

Steven R. McQueen

Fanouškům Upířích deníků bude Steven dobře znám jako Elenin mladší bratr a těm zbylým si ho trošku představíme. Steven Chadwick nebo Steven Robitaille McQueen se narodil 13. července 1988 herci a producentovi Chadu McQueenovi a herečce Stacey Toten. Jeho dědečkem je kdysi nejlépe vydělávající herec - hvězda kultovního filmu Sedm statečných Steve McQueen. V roce 2002 debutoval v CSI: Miami, a tak bylo jasné, jakým směrem se bude jeho kariéra ubírat. Následně se objevil v seriálech Everwood, Beze stopy, Vražedná čísla a Chicago Fire, ale za nejpamátnější a nejdéle trvající se považuje jeho účinkování ve zmíněných Upířích denících. Steven žije v Atlantě a mezi jeho záliby patří bojové sporty, hokej a jízda na koni.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @steven_r_mcqueen,

Brooklyn Beckham

Syn fotbalisty Davida Beckhama a jeho manželky, bývalé členky legendárních Spice Girls a módní návrhářky Victorie Beckham, je pojmenován podle místa svého zplození. Narodil se 4. března 1999 v Londýně jako Brooklyn Joseph Beckham a jeho kmotry jsou Elton John a Elizabeth Hurley. Jak jistě víte, je nejstarším ze čtyř potomků tohoto hvězdného páru a věnuje se modelingu a fotografování. Objevil se například na titulcích Wonderland Magazine, L'uomo Vogue, Vogue Me, Miss Vogue, Interview Magazine a také v kampaních Burberry.

 

Príspevok, ktorý zdieľa bb (@brooklynbeckham),

Brandon Thomas Lee

Brandon je synem sexbomby Pamely Anderson a jejího bývalého manžela Tommyho Lee. Pamela si extravagantního hudebníka vzala po 96 hodinách od jejich prvního setkání a ze vztahu s ním si odnesla dva syny a hepatitidu C. Tímto onemocněním se následně trápila dlouhých třináct let, ale jak oznámila na svém instagramovém účtu, už je díky speciální léčbě vyléčena. Brandon se narodil 6. června 1996 a po vzoru svého otce plánoval hrát v kapele. V současnosti se věnuje modelingu a na kontě má opakovanou spolupráci s Dolce & Gabbana a také několik editorialů a titulků. Přestože byl v minulosti spojován s více slečnami, aktuálně je jeho přítelkyní sestra hvězdného Luckyho Blue - modelka Paper America.

Dylan Jagger Lee

U Pamely a jejích synech ještě chvilku zůstaneme a podíváme se i na druhého potomka pocházejícího z jejího turbulentního vztahu, a to 19letého Dylana. Ten se narodil 29. prosince 1997 v Malibu a portál models.com ho popisuje jako pánského modela a influencera. Na svém modelingovém seznamu má spolupráce s Dolce & Gabbana, Hugo Boss, Yves Saint Laurent a True Religion a také stránky ve Vanity Teen, ODDA a Vulkan Magazine.

Rafferty Law

Už podle příjmení vám musí být zřejmé, čí geny přijdou na řadu tentokrát. Jude Law a jeho bývalá manželka - herečka Sadie Frost se vzali v roce 1997 a o šest let později se rozvedli. Spolu mají tři děti a jedním z nich je i v současnosti 20letý Rafferty. Ten se narodil 6. října 1996 a navzdory výšce 175 centimetrů je docela úspěšným modelem. Spolupracoval s Dolce & Gabbana, DKNY, Hugo Boss, ASOS a objevil se například v British Vogue, Another Man Magazine, Rollacoaster Magazine, Teen Vogue a i-D Magazine. Kromě zmíněného byl v roce 2015 magazínem GQ zařazen mezi 50 nejlépe oblečených Angličanů.

Scott Eastwood

Scott C. Reeves známy jako Scott Eastwood je synem herce a režiséra Clinta Eastwooda a letušky Jacelyn Reeves. Narodil se 21. března 1986 v Kalifornii, vyrůstal na Havaji a už odmalička byl velmi průbojný. Po střední škole studoval na Loyola Marymount University v Los Angeles a přestěhoval se do San Diega, kde žije až dosud. V roce 2014 přišel při dopravní nehodě o svou přítelkyni, což ho hluboce zasáhlo. Na počátku své herecké kariéry se rozhodl používat matčino příjmení z důvodu nezájmu o zvýhodňování. Pod příjmením Reeves hrál ve filmech jako Vlajky našich otců, Americký zločin, Pride, Player 5150 a Gran Torino. Následně začal používat otcovo příjmení, a to z důvodu, že se vyskytl jeho jmenovec, který byl rovněž hercem a začalo docházet k jejich záměnám. Kromě zmíněných filmů se objevil také v Mavericks: Na divoké vlně, Železná srdce, Rychle a zběsile 8, The Longest Ride, Suicide Squad a dalších. Vidět jste ho mohli také ve videoklipu Taylor Swift Wildest Dreams a kromě herectví se věnuje také modelingu - byl například tváří vůně od Davidoff, spolupracoval s Hugo Boss a ozdobil stránky Vogue Ukraine, Flaunt, Esquire U.S. a Hercules Magazine.

Jaden Smith

18letý Jaden je synem herce Willa Smithe a jeho manželky Jady Pinkett Smith. Narodil se 8. července 1998 v Malibu a už pár let nás se svou sestrou Willow krmí moudrostí bez logiky. Je hercem (například Štěstí na dosah, Po zániku Země, Karate Kid, Den, kdy se zastavila Země), modelem (kampaň Louis Vuitton a magazíny Vogue Korea, GQ Style UK, Vogue Italia, Interview, Numéro Homme, American Vogue a Glamour US ), raperem (Never Say Never s Justinem Bieberem a vlastní mixtape The Cool Cafe) a zmíníme ještě linii oblečení MSFTSrep.

Patrick Swarzenegger

Patrick Arnold Shriver Schwarzenegger se narodil 18. září 1993 v Los Angeles a jeho rodiči jsou Arnold Schwarzenegger a spisovatelka a žurnalistka Maria Shriver. Navštěvoval University of Southern California a USC Marshall School of Business, kterou ukončil v květnu minulého roku. Zahlédnout jste ho mohli ve videoklipu Right There od Ariany Grande, kde se zhostil úlohy Romea, v kampaních Tom Ford a Hudson Jeans a také v L'uomo Vogue, V Man a Interview Magazine, kde se objevil jako tvář modelingové agentury L.A. Models. V minulosti tvořil pár s Miley Cyrus.

Gabriel-Kane Day-Lewis

Gabriel-Kane se narodil 9. dubna 1995 v New Yorku britskému herci Danielu Day-Lewisovi a francouzské herečce Isabelle Adjani. Jeho otec patří k těm nejpřesvědčivějším a nejvybíravějším hercům filmového průmyslu a od roku 1997 hrál například jen v sedmi filmech (Boxer, Lincoln, Gangy New Yorku, Abby Singer, Ostrov samoty, Černá krev a Nine). Své role důkladně zvažuje a možná i proto je jediným hercem s třemi Oscary za Nejlepší mužský herecký výkon v hlavní roli. 22letý Gabriel se však nevydal po stopách svých úspěšných rodičů a namísto herectví si zvolil hudbu a modeling. Skládat písně začal jako 9letý a během studia na Berklee College of Music se věnoval zejména hře na klavír a kytaru. Na svém modelingovém seznamu má smlouvu s agenturou IMG, spolupráce s Dolce & Gabbana, H&M, Chanel, Dunhill a Calvin Klein a stránky pro Harper's Bazaar, Glamour, British Vogue, L'uomo Vogue, Teen Vogue, Vanity Fair, Love, Rollacoaster Magazine a CR Fashion Book.

Domů
Sdílet
Diskuse