Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2017 15:24
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Vetřelci mají v nových záběrech pokračování Promethea jasný vzkaz pro posádku lodě Covenant: Na naší planetě najdete jen smrt

FILMY A SERIÁLY RIDLEY SCOTT
Uložit Uložené

Nový „red-band“ klip a televizní spot odhalující doposud neviděné scény.

Když už jste se dostali k otevření tohoto článku a premiéra filmu nám skutečně klepe na dveře, předpokládáme, že máte v příběhu Vetřelce od režiséra Ridleyho Scotta jasno. Zároveň předpokládáme, že pokud vás zlákala vidina dosud neviděných scén, ty předešlé už máte z trailerů nakoukané zepředu i zezadu. Místo zbytečného vyprávění se tedy společně podívejme na nedávno do světa vypuštěný televizní spot odhalující pár extra snímků. Hned po něm ve videu následuje takzvaný „red-band“ clip (mírně explicitní záběry)¨s výstižným pojmenováním "Let me out!", ve kterém znovu uvidíme člena posádky s ne zrovna příjemným společníkem tlačícím se z jeho páteře. Takže vážení, nezapomeňte, 18. května 2017 se všichni vidíme v kinech.

Domů
Sdílet
Diskuse