Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. května 2017 23:37
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

The Sims konečně přichází i na smartphony. Legenda se už brzy vrátí a nebudeš muset platit ani korunu

TECH
Uložit Uložené

Fenomenální série The Sims konečně oficiálně přichází i na smartphony.

Téměř dvě desetiletí uběhla od momentu, kdy se The Sims dostalo na počítače, nyní se konečně vrhne i do vod smartphonů. Studio EA Games novou hru prostě nazvali The Sims Mobile a nemá být velmi rozdílná od podstaty originální verze. Budeš si moci vytvořit vlastní postavy a navrhnout vlastní dům. Samozřejmě nebudou chybět povolání, záliby, sociální životy či jiné aktivity, které budou moci tvé postavičky zažít, přičemž zážitek by měl být velmi podobný tomu na počítači, čili ano, svého Simíka si budeš moci zavřít v betonové kostce a přihlížet, jak zemře od hladu. Pokud jsi hrál The Sims 4, mobilní verze vychází právě z jejích funkcí, takže se budeš umět velmi rychle zorientovat.

Hra bude dostupná na Android i iOS a bude zdarma. Podporováno je i hraní s kamarády. Pomocí různých malých sociálních funkcí bys měl mít s přáteli možnost vytvořit si vlastní komunity. Jako první získávají hru Brazilci, ale brzy se dostane do celého světa. Bezpochyby můžeme očekávat množství mikrotransakcí, ale pokud jsi byl v dětství, či jsi ještě teď fanouškem této legendární série, rozhodne se máš na co těšit.

Domů
Sdílet
Diskuse