Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. května 2017 16:12
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Na Facebooku se budou zobrazovat upozornění z Instagramu. Sociální síť chystá hlubší integraci

TECH
Uložit Uložené

Vše na jednom místě.

Facebook jakoby poslední dobu nevěděl, co z radosti dělat dřív. Poté, co s Instagram Stories zničil kdysi enormně populární Snapchat, přichází na řadu další zajímavý krok, který tentokrát chce zkombinovat upozornění z jeho tří důležitých aplikací. Po otevření té hlavní, čili sociální sítě, uvidíme v pravém horním rohu nezvyklé notifikační okénko. Když na něj klikneme, zobrazí nám menší okno, kde pro změnu uvidíme počet upozornění v aplikaci Messenger či Instagram.

„Provádíme velmi malý test, abychom lidem usnadnili objevování a spojování se s jinými lidmi nebo věcmi, které je zajímají. Hledáme způsoby, kterými můžeme lidem usnadnit přepínání mezi Facebook, Messenger a Instagram účtem,“ čímž největší sociální síť na světě pro web TechCrunch potvrdila, že na hlubší integraci jejího softwaru opravdu pracuje.
 
Celé to bude o zjednodušení přístupu k jinými sociálním službám, které jsou v portfoliu Facebooku. Jednoduše méně kliků, méně pohybů. Uživatel má navíc stále před sebou neustále obnovovaná oznámení, nejen z jedné, ale hned ze tří různých aplikací, takže v nich stráví podstatně více času.

Domů
Sdílet
Diskuse