Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. června 2017 16:32
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Vladimir 518 pokřtil v Roxy své album Ultra! Ultra! za doprovodu 3D projekcí a bylo to nádherné! (Fotoreport)

HUDBA
Uložit Uložené

Takto má vypadat křest! Speciální hosté, nezapomenutelná show a nenahraditelná atmosféra, na kterou budou zúčastnění ještě dlouho vzpomínat.

Vladimir 518 před pár dny vydal svůj další sólový projekt s titulem Ultra! Ultra!. Snad nikdo nebude pochybovat o tom, že jsme se dočkali skutečného hudebního zážitku a album zní přesně tak, jak bychom od hlavy BiggBoss labelu mohli očekávat. Zároveň jsme se dočkali i neformální release párty a také oficiálních křtů. Na tom pražském jsme samozřejmě nemohli chybět ani my, zvláště když jde o takto výjimečnou událost. Kromě samotného hlavního aktéra odehrál své vystoupení i Logic, který zahrál i bangery ze svého stále ještě čerstvého počinu. Těsně před půlnocí už ale pódium ovládl Vladimir 518 a dlouho připravovaná světelná 3D projekce připravená speciálně pro toto vystoupení.
 
Pro všechny zúčastněné byly k dispozici i 3D brýle, které dávaly tomuto koncertu doslova jiný rozměr. Zazněly nové skladby, ale protože na stagi nechyběl ani Orion, dočkali jsme se i těch nejlegendárnějších záležitosti, takže si na své přišel opravdu každý. Jsem si skoro jistý, že jsme měli možnost vidět jeden z nejzásadnějších československých formátů vystoupení vůbec a všichni návštěvníci Roxy na něj budou ještě velmi dlouho vzpomínat. Nenapodobitelnou klubovou atmosféru vám sice vynahradit neumíme, ale užijte si alespoň exkluzivní fotoreport z objektivu šikovného Filipa Poreby.

Domů
Sdílet
Diskuse