Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. června 2017 19:53
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Když je horko, ženy chodí do práce v sukních, ale jemu šéf kraťasy zakázal. Obešel systém a dal si šaty

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Joey se vzepřel systému a do práce přišel v ženských šatech.

Mnoho důležitých českých firem předepisuje jejich zaměstnancům typy oblečení, které si mohou obléci do práce. Často k tomu přidávají i povolené barvy a délky, aby se zachovala firemní kultura. Někdy je však nosit dlouhé kalhoty a k tomu sako mimořádně nepříjemné, a to zejména tehdy, když je za venku čtyřicet stupňů Celsia. Nesnesitelné teplo často i brání v práci zaměstnance a bez kratšího oblečení se den zdá nesnesitelným. Podobný příběh zažil i Joey, který na Twitteru vypíchl bizarnost skutečnosti, že ženy mohou nosit šaty či sukně, ale mužům krátké kalhoty v absurdním teple nedovolí.

Nakonec to bystře vyřešil tak, že si do práce prostě oblékl šaty také. Brilantní nápad se však jeho šéfovi až tak nelíbil a Joey byl poslán domů. To, jak se kreativně postavil vedení firmy, však na uživatele internetu pořádně zapůsobilo. Nakonec ale opravdu něčeho dosáhl, protože jeho firmou oběhlo oznámení hlásající, že se mužům povolují kalhoty s tříčtvrtinovou délkou, ale jen v decentních barvách. To však raději nosit ty dlouhé.





Domů
Sdílet
Diskuse