Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. července 2017 15:59
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Eminem už potichu pracuje na novém albu. Nechtěně to prozradil režisér dokumentu o Dr. Drem, který se na něm má objevit

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Legendární raper už maká ve studiu.

Na obrazovkách televizní stanice HBO ve Spojených státech amerických zažil včera premiéru dokument s názvem The Defiant Ones. Dokument zkoumá kariéru legendárního hudebníka Dr. Dreho a jeho spolupráci s hudebním producentem jménem Jimmy Iovine, který stál za vznikem hudebního vydavatelství Interscope Records. Celý dokument režíroval Allen Hughes a na margo svého nového počinu se stihl vyjádřit také v jednom z rozhovorů, kde mu nechtěně, nebo možná i naschvál, vyklouzla informace o tom, co chystá Eminem v nejbližších měsících.

V rozhovoru pro portál Uproxx Hughes řekl, že Dr. Dre stále nahrává novou hudbu, i když to lidé možná nevědí. Novou hudbu Dr. Dre nahrává každičký den a Hugh ho přirovnal rovnou k Picassovi. Teprve potom dodal, že momentálně je ve studiu a produkuje skladbu na nejnovější Eminemovo album, které je těsně před dokončením. Svou odpověď zakončil tím, že Dr. Dre je neustále aktivní v hudebním průmyslu, ale ke svému výroku o Eminemovi se již více nevyjádřil. Vyjádření od Hughese přitom můžeme považovat za zcela spolehlivé, protože strávil množství času v bezprostřední blízkosti zmíněného producenta a spoluzakladatele vydavatelství Interscope Jimmyho Iovina, pod které patří i vydavatelství Aftermath, kde vyšlo Eminemovo poslední album. Zatím jsou sice Eminem i jeho vydatelství skoupí na slovo, ale jeho intenzivnější přítomnost na sociálních sítích naznačuje, že Slim Shady chystá po posledním albu v roce 2013 velkolepý návrat.

Doporučeno
Divoký gangster, který beefuje s Eminemem, nebo střízlík s růžovou kytarou? Zjisti, kým je Machine Gun Kelly Divoký gangster, který beefuje s Eminemem, nebo střízlík s růžovou kytarou? Zjisti, kým je Machine Gun Kelly 9. června 2023 8:30


Domů
Sdílet
Diskuse