Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. července 2017 21:03
Čas čtení 0:00
Jakub S.

Epický Pacific Rim 2 odhaluje první záběry v atmosférické upoutávce, která je předzvěstí příchodu monumentální akce

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Pokračování del Torova projektu v první ukázce.

Dlouho očekávané pokračování úspěšného Pacific Rim s podtitulem Uprising se představuje vůbec prvními záběry. Teaser trailer je koncipován jako meta-propagační materiál, který vyzývá lidi, aby se přidali k rezistenci vůči monstrům a připomíná, že dvojka Pacific Rimu hodlá svému předchůdci udělat čest. V kinech tak můžeme zase očekávat akční náklad, který se naštěstí nebere tak smrtelně vážně jako jeho bratranci ze ságy Transformers.
 
Pacific Rim: Uprising (dříve známý pod pracovním názvem „Pacific Rim: Maelstrom“) uvidíme v kinech až příští rok, přesněji 23. února 2018. V pokračování se kromě známých filmových hvězd (John Boyega, Scott Eastwood) dočkáme i nových, méně proslulých hvězdiček. Půjde například o herce jako Cailee Spaeny, Jing Tian, ​​Wesley Wong, Lily Ji, Chen Zitong, Lan Yingying, Qian Yongchen a Zhang Jin. Novinka je pod režisérskou taktovkou Stevena S. DeKnighta, který pracoval na úspěšných seriálech jako Daredevil a Smallville. Pokračování je inspirované světem vytvořeným žánrovým inovátorem Guillermem del Torem, který úspěšný blockbuster zrežíroval v roce 2013.

Domů
Sdílet
Diskuse