Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. července 2017 16:20
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

James Cameron dostane za rok a půl zpátky práva na Terminátora. Už teď plánuje rovnou celou trilogii, kterou chce ságu osvěžit

FILMY A SERIÁLY JAMES CAMERON
Uložit Uložené

Terminátor se vrací k otci a ten se o něj chce pečlivě postarat.

V roce 2019 se práva na Terminátora vracejí do rukou Jamese Camerona. Ten už déle tvrdí, že plánuje značku oživit a tak nějak jsme názoru, že to dopadne mnohem lépe než poslední dva díly. Přece jen, Cameron i z pozice producenta dokáže na snímek dohlédnout a udělat z něj další akční sci-fi bombu. Předešlé zprávy hovořily o tom, že na filmu má pracovat i Arnold Schwarzenegger, přičemž se v Hollywoodu spekulovalo o tom, že nový film natočí Tim Miller, režisér Deadpoola.

James Cameron se dnes v noci vyjádřil následovně: „Otázka zní: došla série ke konci, nebo se ještě dá osvěžit? Aktuálně diskutuji s Davidem Ellisonem, který vlastní práva až do roku 2019. Tehdy se mi všechna práva spojená se značkou Terminátor vrátí podle zákonů USA, takže spolu mluvíme o tom, co můžeme dále se ságou udělat. Právě teď jsme v bodě, kdy mluvíme o trilogii s cílem přetvořit Terminátora.“ Co na to říkáte vy? Věříte, že Cameron konečně udělá s Terminátorem pořádek? Koho byste chtěli vidět na režisérské židli a má se ještě podle vás vrátit Arnold Schwarzenegger?

Domů
Sdílet
Diskuse