Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2017 9:50
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Česká Barbie plánuje mnoho plastických operací. Gabriel Jiráčková zatím žádné nemá, plastové panence se ale chce co nejvíce přiblížit

ZAJÍMAVOSTI ČESKO
Uložit Uložené

Teprve 17letá Gabriel to s transformací na Barbie myslí smrtelně vážně.

Barbie nemusí být jen plastová a hloupá hračka. Před několika dny ses v našem článku mohl přesvědčit, že tato věta platí minimálně na Kena. Ten má v zahraničí svou kopii v podobě lidského ztělesnění od Rodriga Alvese. Zmíněný Rodrigo pro svůj unikátní vzhled podstoupil desítky zásadních plastických operací. Mnohé z nich mohly výrazně poškodit Rodrigovo zdraví. Menšími kosmetickými úpravami prošla však i česká panenka Gabriel Jiráčková.

Sedmnáctiletá modelka, zpěvačka a herečka, známá také pod pseudonymem Lolo ta Belle, však není tak známá jako její plastový přítel, i když mu jejím vzezřením může bez problémů konkurovat. Gabriel se chce co nejvíce podobat panence Barbie. Tomu přizpůsobuje její líčení, oblékání i chování. Na nepříjemné komentáře od lidí je už zvyklá. Gabriel chtěla odjakživa vyčnívat z davu. Na místě, kde se nachází, je středem pozornosti, a to zejména mužů. Nejnověji ji čeká plastická operace prsou.

Domů
Sdílet
Diskuse