Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. srpna 2017 15:51
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

K odchodům z BiggBossu se vyjádřil Vladimir 518. „Nikdo z nich mi o žádném problému nic do očí neřekl,“ říká frontman kapely PSH

HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Ke sporu mezi BiggBoss členy a odcházejícími se vyjádřil Vladimir 518.

O tom, že se mezi členy pražského rapového labelu BiggBoss něco stalo, jsme už v minulosti psali několik článků. Naposledy se ve svém tracku vyjádřil i raper Maniak, nejmladší tvář labelu. Abychom však měli pokrytá kompletní stanoviska obou stran, chybělo vyjádření hlavní tváře BiggBossu a frontmana kapely PSH – Vladimira 518. Ten se nyní rozmluvil pro časopis Headliner.

Nikdo z nich mi o žádném problému nic do oči neřekl. Já se s lidma, který jsem považoval za svoje kamarády, nebudu hádat pomocí obrázků na Instagramu,“ řekl na adresu odcházejících členů Vladimir 518.

Vůbec nevím, proč to tak je a co se stalo. Hugo Toxxx v labelu působil spíš jako externí člen, který má šest let svou vlastní značku Hypno 808 a teď se na sebe pomocí diss tracku snaží strhnout pozornost. LA4 už dlouhou dobu nebyl aktivní a dříve hovořil, že chce rapovou kariéru ukončit a James Cole, který často střídá identity, se ,z Marilyna Mansona', který chlastá a fetuje, proměnil v radikálního vegana, jemuž právě teď vadí komerce.

Doporučeno
„Výchovná facka“ nebo „lepnutí na zadek“. Násilí vůči dětem může způsobit trauma, přesto jej mnozí bagatelizují „Výchovná facka“ nebo „lepnutí na zadek“. Násilí vůči dětem může způsobit trauma, přesto jej mnozí bagatelizují 25. dubna 2024 15:00

Za vyhrocené vztahy podle Vladimira může i to, že label v poslední době víc upřednostňoval PSH a svojí sólo dráhu před ostatními interprety a tím pádem ostatní dostávali méně nabídek na koncertování, z čehož samozřejmě plyne i méně peněz.

James Cole pro Headliner prohlásil, že odešel hlavně kvůli vztahům na osobní úrovni – na úrovni přátelství a celkového životního směru a porozumění. „Chci dělat už jen to, co stoprocentně cítím. Kvůli osobním vztahům jsem se necítil v tom prostředí dobře.“ Koulionovi prý vadí i posouvání celého labelu a hudba, kterou pod sebou v poslední době vydává. „Já ty lidi mám rád, máme za sebou kus historie, ale chci jít po svých.

BiggBoss však funguje dál. V labelu z hip-hopové sféry stále zůstávají kapely PSH, WWW, brněnský reprezentant Maniak a dvě další rapová jména, která jsou momentálně ve zkušební době. Své působení chce BiggBoss rozšířit i do jiných uměleckých směrů.

Domů
Sdílet
Diskuse