Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. srpna 2017 22:07
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Britská firma hledá testera sexuálních hraček. Hlavní náplní tvé práce bude masturbace a vyděláš si při tom slušné peníze

ZAJÍMAVOSTI SEX
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Nejnovější produkty se přeci musí nejprve vyzkoušet.

Práce snů může mít mnoho podob. Ať už jako ochutnávání vín, testování různých druhů drog nebo jen nekonečné cestování. Do zástupu více než zajímavých zaměstnání se přidává i tester sexuálních hraček. Full-time práce pro nejmenovanou společnost prodávající citlivý sortiment produktů spočívá v detailním testování (jinými slovy aplikuješ a masturbuješ) a následné podrobné analýze všech možných výrobků, her či oblečení, přičemž někdy může dojít i k tvorbě videozáznamu.
 
Práce vyžaduje týdně tři dny v kanceláři, dva dny práce doma a nabízí roční plat přibližně 800 tisíc korun. Mimo jiné získáš den volna během narozenin, soukromou zdravotní péči, slevu do fitness center a spoustu dalších benefitů. Podle mluvčího společnosti se jejich produkty vyskytují ve škále od jednoduchých až po riskantní a složité. Právě díky takovému zaměstnanci budou moci vyjít vstříc zákazníkům, protože budou mít na produkt recenze ještě před jeho prodáváním. Navíc mohou nabízet spolehlivé rady a doporučení, které by je bez tohoto důležitého člena týmu vůbec nenapadly.

Doporučeno
Bradavkový orgasmus je skutečný. Poradíme ti, jak na něj Bradavkový orgasmus je skutečný. Poradíme ti, jak na něj 6. dubna 2024 9:00


Mimochodem, pokud se bavíme o uspokojování se na pracovišti, existují dohady, že povolit svým pracovníkům nemístné aktivity alespoň jednou denně může být prospěšné pro zaměstnance, ale i zaměstnavatele. Pracovník si totiž uleví od denní rutiny a případné frustrace a následující hodiny bude méně agresivní, produktivnější a veselejší. Na druhou stranu je zde však až příliš mnoho háčků - zaměstnanci by se museli snažit vykonávat podobnou činnost diskrétně, potichu a ideálně by přitom také neměli myslet na přitažlivou kolegyni z vedlejší kanceláře.

Domů
Sdílet
Diskuse