Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. srpna 2017 0:58
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Líní migranti prý celé dny jen vysedávají, stěžují si italští xenofobové. Na lavičce přitom seděli Samuel L. Jackson a Magic Johnson

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Splést si Magic Johnsona a Samuela L. Jacksona s línými imigranty chce opravdu hodně odvahy.

Internetem se v posledních hodinách rozšířila tato fotka. Vznikla 17. srpna v italském Forte dei Marmi. Někteří lidé (na internetu Italy trefně přezdívaní Italidiots) spatřili tmavší kůži a okamžitě ji použili jako argument pro jejich názory na migrační krizi. Není pochyb, že jde o téma, na které existuje řada názorů a zřejmě má každý něco do sebe, je tu však malý háček. Muži na obrazovce nijak nesouvisí s migrační krizí.
 
Jde totiž o známého basketbalistu Earvin Magic Johnsona a legendárního herce Samuela L. Jacksona, které si lidé spletli s „línými migranty, kteří celé dny jen vysedávají“. Kolem Jacksona a Magic Johnsona se zjevil hlouček lidí, kteří se s nimi chtěli vyfotit, ale některý z nich zřejmě nepochopil, o co jde, a rozšířil falešné informace. Z fantastického basketbalisty a úžasného herce se tak rázem stali „nevítaní“ imigranti.

Líní migranti prý celé dny jen vysedávají, stěžují si italští xenofobové. Na lavičce přitom seděli Samuel L. Jackson a Magic Johnson
Zdroj: Magic Johnson | Twitter


Domů
Sdílet
Diskuse