Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2017 14:40
Čas čtení 0:00
Michaela Chrkavá

Dostaň své myšlenky a díla před statisíce podobných lidí, jako jsi ty. Refresher blogy jsou konečně tady!

REFRESHER
Uložit Uložené

Refresher spouští nový portál blog.refresher.cz, kde budeš moci začít psát svůj blog i ty.

Možná jsi přemýšlel nad tím, že bys chtěl mít svůj blog. Máš fotky, příběhy, nápad, ale stále se do toho nemůžeš dokopat. Je to pochopitelné, ne každému se chce kupovat doména, vytvářet si vzhled stránky, a přesto se k tomu bez tvého neustálého sdílení mezi všemi přáteli nikdo nedostane.

Denně nám přijde množství žádostí o napsání článku o tracku, videu, vydané knížce nebo povídkách něčí babičky. Proto jsme se rozhodli vyhovět jim a vytvořili jsme k tomu adekvátní prostor. Refresher je portál pro mladé fresh lidi, kteří chtějí odprezentovat sebe, svou tvorbu, recenzovat nebo jen mají potřebu dávat své myšlenky a příběhy na papír. Tedy, na web.

Dostaň své myšlenky a díla před statisíce podobných lidí, jako jsi ty. Refresher blogy jsou konečně tady!

Nejzajímavější a nejčtenější příspěvky budeme sdílet na Facebooku Refresheru a na Facebook profilu Refresher Blog, takže si představ ty tisíce lidí, ke kterým se dostane tvé jméno a myšlenky. Dostaneš fame a ještě možná i něco navíc. Pravidelně budeme pořádat různé soutěže a domlouvat spolupráce mezi značkami a úspěšnými blogery.

Barbora Bakošová, HAHA Crew, Pil C... to jsou všechno lidé, které jsme i díky našim článkům a jejich talentu vyšvihli a pomohli udělat jméno na domácí scéně. Další jméno může být tvoje. Stačí, když cestuješ, vaříš, máš rád auta, knihy, muže, ženy, sportuješ nebo umíš zajímavě psát i o příhodách z MHD.

Pokud chceš, aby byl i tvůj blog na Refresheru, prohlédni si návod níže a klikej na blog.refresher.cz:

1. Pokud ještě nemáš účet na Refresheru, nebo nejsi přihlášený, přihlas se.

2. Po přihlášení můžeš na podstránce blog.refresher.cz kliknout na Napsat blog. Ostatní už zvládneš.

3. Po zveřejnění článku ho může vidět kdokoliv. Pokud jsi neporušil s obsahem žádná pravidla blogů, tvůj článek zůstane online, a pokud bude dobrý, může být sdílený i na Refresheru – ať už webu, Facebooku nebo Instagramu.

Pokud bys měl nějaké otázky, piš na [email protected]. Těšíme se na tvé příspěvky!

Domů
Sdílet
Diskuse