Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. září 2017 17:51
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Nástupce GTA V od Rockstaru se odehrává na divokém západě. Sledujte skvělý akční trailer pro Red Dead Redemption 2

TECH
Uložit Uložené

Společnost Rockstar Games konečně odhalila svou hru v celé kráse.

Minulý týden oznámila společnost Rockstar Games, že tento čtvrtek ukáže něco nového z jejich očekávaného titulu Red Dead Redemption 2. Minimálně jsme se měli dozvědět nějaké informace, a tak jen před malou chvílí došlo k uvolnění prvního pořádného traileru. Kromě toho, co můžeme vyčíst ze záběrů níže, máme potvrzeno i to, za koho budeme hrát. Žádný Marstonův syn to nebude. Půjde o Arthura Morgana, který bude s gangem Van der Linde krást a pustošit divoký západ. Dutch Van der Linde však vystupoval v prvním díle, kde i zemřel, takže je stále možné, že se dočkáme i přítomnosti Johna Marstona. Red Dead Redemption 2 se totiž odehrává ještě před událostmi jedničky.
 
Nedočkali jsme se ani konkrétního data vydání, ale vzhledem k historii Rockstar si dovolíme tvrdit, že pokud se nedočkáme žádných dalších odkladů, Red Dead Redemption 2 vyjde na konzole z rodiny Xbox One a PS4 již v květnu 2018. Pro více informací o hře a o tom , kdo na ní pracuje, klikněte na tento článek. Níže se již můžete podívat na povedený trailer, který odhaluje několik hratelnostních možností a také něco z příběhu a jeho postav. 

Domů
Sdílet
Diskuse