Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2017 v 14:14
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Saúdský král cestuje v letadle se zlatým eskalátorem. Při vystupování se však zasekl a Salman zůstal bezradně stát nad zemí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jeho přílet do Moskvy nedopadl podle představ.

Svůj přílet do Moskvy v rámci zahraniční cesty si takto král Salman rozhodně nepředstavoval. Suverénní vládce království Saúdské Arábie si žije na trošku vyšší úrovni než zbytek světa. Ke svému letadlu má totiž nainstalovaný i zlatý eskalátor, který ho vždy bezpečně sveze dolů. Možná si řekneš, že jde jen o rozmar z bohatství, ale král Salman trpí mnoha zdravotními problémy a v letadle má pohyblivé schody i z tohoto důvodu.
 
Po příletu do Moskvy ho na obrovském letišti očekávalo mnoho tamních důležitých funkcionářů a zdálo se, že všechno dopadne dobře, ale přibližně v polovině cesty se Salmanův eskalátor zasekl, čímž vytvořil mimořádně úsměvnou situaci. Velkolepý král chvíli nechápal, co se děje a jeho ochranka se pro jistotu připravila na zachycení padajícího krále, k ničemu takovému však nedošlo. Salman se po chvíli nakonec odhodlal sejít schody sám, ale internet si už z recese dělá legraci z králova bohatství.

Domů
Sdílet
Diskuse