Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. října 2017 10:45
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Jako kdyby ji na ulici napadla divoká zvěř. Nové džíny japonské značky odstranily vše nepodstatné a zachovaly jen úplný základ

ZAJÍMAVOSTI JAPONSKO
Uložit Uložené

Móda dokáže někdy příjemně i nepříjemně překvapit.

Svět módy zůstává dodnes pro drtivou většinu laické veřejnosti obrovskou záhadou a nejnovější počin japonské značky Thibaut se zařadil mezi kusy oblečení, které jen tak brzy v českých ulicích neuvidíš, ale i do kategorie nepochopených klenotů. Ve své kolekci Jaro/Podzim 2018 představili na Amazon Fashion Week v Tokiu džíny, jaké jsi ještě nikdy neviděl. Zřejmě se nechali trochu unést při slovním spojením roztrhané džíny, protože svou verzi roztrhli trochu víc, než by se zřejmě patřilo. Modelka vyběhla na molo v džínách, ze kterých byla vystřižena většina samotné látky, a tak se před zaujatým publikem objevila jen v teniskách a džínách obsahujících jednoduchý pás společně se švy po bocích nohou a u kotníků.
 
Reakce lidí na internetu byly smíšené, protože jedna skupina se u módního návrhu dost pobavila, zatímco konzervativnější část obyvatelstva nešetřila kritikou na stranu designérů za to, že si z milovaných džínsů dovolili udělat excentrický módní výstřelek. Značka zároveň světu oznámila, že džíny bez džín zatím nejsou dostupné k prodeji, avšak do obchodů by se mohly dostat již příští rok, takže pokud plánuješ ohromit své okolí příští léto, klidně to můžeš udělat ve speciální verzi dotrhaných džínsů.

Doporučeno
KVÍZ: Poznej, jestli jde o slavné anime, nebo o šílený vymyšlený příběh KVÍZ: Poznej, jestli jde o slavné anime, nebo o šílený vymyšlený příběh 29. listopadu 2023 18:00



Domů
Sdílet
Diskuse