Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
23. října 2017 11:53
Čas čtení 0:00
Jana S.

Čas na změnu? Ofina, barevné vlasy i smokey ombré jsou hity podzimu ve vlasových trendech

MÓDA
Uložit Uložené

Jsi milovnice vlasových změn nebo už nosíš rok stejný účes? Inspiruj se novinkami pro aktuální sezónu.

Každá žena si na vlasech dává záležet. Ne každá však má to štěstí být majitelkou kvalitních, hustých a zdravých vlasů. Trendy ve vlasovém stylingu pamatují na každou z nás a vždy přinášejí na výběr různé varianty barev a střihů. Pokud ti sluší ofina, krátký bob sestřih nebo chceš konečně dodat tvým vlasům neobvyklou barvu, nadešel ten správný čas. Proto ti přinášíme několik světových trendů, v nichž si na své přijde každá z nás a možná se i ty necháš ukecat na malou změnu

Ofina

Ofiny jsou zpět ve všech možných provedeních. Rovné, dlouhé, nepravidelné, asymetrické, kudrnaté nebo zčesané na stranu. Nos ji s volně spuštěnými vlasy, s vyčesaným drdolem, a pokud jsi majitelkou kudrnatých vlasů, tak ji nech přirozenou a s kratším účesem budeš šik. Pokud máš přeci jen před ofinou respekt, inspiruj se blogerkami, které vědí, jak vytvořit falešnou ofinu bez použití příčesků. Vlasy si uvaž do vysokého copu, polovinu přehoď přes čelo a zbytek omotej tak, abys vytvořila drdol. Při šikovném stylingu máš stylovou ofinu bez použití nůžek.

Návod, jak si udělat ofinu bez stříhání

Barevné vlasy

Pokud jsi barevným vlasům nepodlehla v létě, nyní je na to správný čas. Barevné vlasy jsou stále in a v pochmurném podzimním počasí budeš na ulici nepřehlédnutelná. Čím zářivější, tím lepší. Zelená je v módě, ale rovněž mix odstínů pudrových barev. Pokud jsou barevné vlasy na tebe příliš odvážné, zkus barevné konečky.

 

Príspevok, ktorý zdieľa Redken (@redken),

 

Príspevok, ktorý zdieľa Matrix (@matrix),

 

Príspevok, ktorý zdieľa Matrix (@matrix),

Smokey ombré

Tato technika barvení vlasů je inspirována klasickým ombré a kouřovými očními stíny. Trendem je kombinace chladných, popelavých a kovových tónů. Svěžejší verzí je kombinace s barevným odstínem. Zda zvolíš výraznější verzi nebo jen jemné „smokey“ stínování vlasů, je jen na tobě.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @adamsnyd,

Přirozenost

Po extravagantních možnostech se přesuneme k naturálnosti. Přirozenost má ve vlasových trendech stále své místo. A rozhodně nemusí být nudná. Jednolitá barva oživená odlesky tónů, trendy střih a vhodná péče udělá z tvých vlasů korunu krásy. Aby byly neustále vyživené, aplikuj na ně pravidelně alespoň jednou za týden masku. Tipy na vlasové masky najdeš zde → Přírodní masky na vlasy.

Zapletené vlasy

Klasické pletení, rybí copy, drdoly. Jednoduše vše zapletené je in. Tento prvek odlišující se napříč kulturami je na vlasové scéně již nějaký ten pátek a věříme, že ještě dlouho i bude. Klasické pletení zvládne každá z nás a vlasovému stylingu dodá šmrnc. Na složitější pletení tu máme YouTube a nespočet tutoriálů. Sluší vlasům různé délky a libovolné barvy a Instagram je také bohatým zdrojem inspirace.

Postupně střižený bob

S postupně sestříhaným bob účesem přišel letos na své přehlídce Emporio Armani. Kolekce se nesla ve stylu elegantní rock, a pokud jsi i ty na rockové vlně, je to pro tebe správná volba. Rozcuchaný, drzý účes v kombinaci s outfitem v elegantním pánském stylu, s kůží nebo kožešinou z tebe udělá sebevědomou, nezávislou ženu, která ví, co chce.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @belinha91,

Domů
Sdílet
Diskuse