Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. listopadu 2017 16:28
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Internet dostává záchvaty smíchu z japonské televizní show. V bizarním programu musí soutěžící překonat schody pokryté lubrikantem

ZAJÍMAVOSTI JAPONSKO
Uložit Uložené

Při pohledu na několikaminutový záznam vybuchneš smíchy.

Televizní produkce může dosáhnout absolutního vrcholu různými způsoby. Několikrát se to bezpochyby podařilo i českým televizím, ale o první místo nyní zabojovala japonská televizní show Slippery Stairs. A její obsah sestává přesně z toho, co se píše v názvu. Sestava šesti soutěžících oblečených v těsných a pestrobarevných oblecích se snaží překonat schodiště pokryté velmi kluzkým lubrikantem, který vytéká z obrovských vodovodních kohoutků.

Do boje o vítězství však přitom každý z nich zapojuje své emoce opravdu naplno a doslova je vidět, že soutěžící celou výzvou přímo žijí. Samozřejmě, vyšplhat se na samotný vrchol je téměř nemožné a v několikaminutovém záznamu narazíš na pořádně velké množství opravdu komických situací, které si internet přímo zamiloval. Záznam z epizody se přitom na internetu nachází jen pár hodin, ale během nich raketově vystřelil i do YouTube Trends a získal milionovou sledovanost.

Domů
Sdílet
Diskuse