Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. prosince 2017 18:17
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Nejhůře oblečeným mužem na světě se stal Jon Snow. Styl si nedokázali vyladit ani Elon Musk či miláček internetu PewDiePie

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kit Harington si ocenění od GQ určitě nevystaví.

Známý módní magazín GQ pravidelně ve svém lednovém čísle zveřejňuje zajímavý žebříček, ve kterém na jedné straně oceňuje dobře oblečené muže a na druhé straně nezapomíná zmínit ani mužské celebrity, které by na svém stylu měly zapracovat. I když je pravdou, že žebříček magazínu GQ je samozřejmě do značné míry pouze vyjádřením subjektivních názorů, časopis si potrpí na tom, aby byli členové jeho poroty různorodí a zejména respektování. Zatímco jednu část poroty tvoří zaměstnanci GQ, kteří o mužské módě píší prakticky celý rok, a proto se v ní výborně vyznají, v porotě figurují i ​​jména jako Giorgio Armani, Christopher Bailey, Tommy Hilfiger, Michael Kors či Paul Smith.
 
Jen velmi těžko bys ve světě módy našel respektovanější designéry a návrháře, a tak je třeba žebříčkům přikládat alespoň trochu důležitosti, což však nepotěší samotné oceněné. Na vrcholu žebříčku se umístil velký sympaťák Kit Harington, jehož většina z nás zná jako seriálového Jona Snowa a občas se umí obléci i parádně, druhým nejhůře oblečeným byl Paul Merton a následovala jména jako Shmee150, Jacob Rees-Mogg, Morrissey či dokonce PewDiePie. Mezi nejhůře oblečenými se nakonec našli i vizionář Elon Musk a hudebník Marshmello, a tak možná i tato ocenění s mírně negativním podtónem poslouží jednotlivým mužům, aby obsah svého šatníku vyměnili.

1. Kit Harington

 

2. Paul Merton

 

3. Shmee150

4. Jacob Rees-Mogg

5. Morrisey

6. PewDiePie

 

Happy birthday to this future miss President

Příspěvek sdílený PewDiePie (@pewdiepie),

7. Louis Theroux

 

8. Marshmello


9. Elon Musk

 

10. Joe Wicks

Domů
Sdílet
Diskuse