Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. prosince 2017 9:14
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Supa se vyjadřuje k událostem z posledních dní. Byl v nesprávný čas na nesprávném místě, ale má se dobře a cení si podpory fanoušků

HUDBA
Uložit Uložené

Člen bývalé Mojej reči se nechtěně zapletl s policií a média mu následně nic nedarovala.

Supa není prvním raperem, na kterém se média pokusila přiživit, ale nyní už aspoň nikdo nebude pochybovat o tom, že československá rapová scéna je pro televizi atraktivní hlavně kvůli sledovanosti. Z našich dobře známých interpretů se snaží před očima běžného diváka udělat chuligány, na čemž v konečném důsledku "trpí" i všichni jeho kolegové. I když pravdou zůstává, že televizní publikum zpravidla inklinuje k jiným žánrům.

Na handlovského dobrého chlapca se v průběhu uplynulého týdne zaměřila pozornost i těch nejbulvárnějších stránek, které o něm zveřejňovaly už na první pohled podezřelé informace a vykonstruované scénáře. Všechno to okořenily nepravdivými a šokujícími nadpisy, kde zmiňovaly 10 let ve vězení a podobné nesmysly.

Nyní jsme se konečně dočkali i vyjádření od samotného hlavního aktéra, který v něm děkuje všem svým fanouškům. Tedy těm, kteří neuvěřili pokusu o jeho diskreditaci. Zároveň tvrdí, že se má dobře a že byl prostě v nesprávný čas na nesprávném místě, což se nám s ohledem na celou situaci zdá jako nejvíce pravděpodobné. Skalní fans pochopitelně zajímá i to, co bude s albem a odpověď je, že se ho dočkáme v průběhu února.

Domů
Sdílet
Diskuse