Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. ledna 2018 10:37
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Nejlepší outfity z českých a slovenských ulic za uplynulých 12 měsíců

MÓDA
Uložit Uložené

Poslední ohlédnutí za rokem 2017, v němž získala móda na území našich dvou malých zemí postavení, o jakém mohla před pěti lety jen snít.

Rok 2018 má za sebou již první dva týdny, které někteří ještě trávili v kruhu rodiny či blízkých přátel a pořádně povinnosti přicházejí na řadu až nyní. Ještě předtím se ovšem podíváme na outfity z českých a slovenských ulic, které nás v posledních 12 měsících zaujaly nejvíce.

Móda si v našich končinách začíná budovat stále větší fanouškovskou základnu a nás nesmírně těší fakt, že na tom máme nemalou zásluhu i my. Jen si zkuste vzpomenout, jakým způsobem byla móda vnímána veřejností před takovými pěti lety a jak je řešena aktuálně. Dnešní článek však bude věnován nádherným ženám s vytříbeným vkusem a stylem.

Která z vybraných dam bude nekorunovanou módní královnou roku 2017, je už jen na vás, protože o vítězce rozhodnete prostřednictvím ankety na samém konci.

P.S. – Přátelé, nebojte se a posílejte nám záběry vašich outfitů na stránku Móda Refresher, děkujeme!


Barborka / @fashioninmysoul

boty: Stuart Weitzman / kabelka: Prada

Zástupkyně České republiky zvolila nesmrtelnou kombinaci černé a bílé, přičemž jako akcent zvolila luxusní kabelku v bordové. Styl mladé milovnice cestování je zkrátka přizpůsoben honosnému způsobu života, avšak hodnotit její outfity jinak než kladně ani není možné.

Erika / @eripalko

boty: Alexander McQueen

Štíhlá modelka si vedle množství práce vždy najde čas i na návrat domů na Slovensko. Teprve nedávno potěšila svým netradičním vzhledem návštěvníky bratislavské promenády u obchodního centra Eurovea. Skvělé.

Markétka /@marketabartova  

kabát: Lily Lulu / kabelka: Mango / baret: H&M

Jsou vůbec nutná slova k uhlazenému a sofistikovanému vzhledu slečny, kterou milujeme a sluší jí úplně všechno?

Petra / @macovap

tenisky: Converse x Play CDG

 Atraktivní slečna, která nám svým městským outfitem udělala radost. Kombinace bílého trička, klasických denim kalhot a tenisek snad ani nemůže vypadat špatně.

Oliwye / @oliwyesoukupova

bunda: Missy Empire / kalhoty: Topshop / taška: Supreme / opasek : OFF-WHITE / tenisky: Air Jordan

"Angelina, lips like Angelina
Like Selena, ass shaped like Selena"

Nyní vážně, nepřipomíná vám Oliwye zmíněnou Angelinu Jolie ve filmu 60 sekund s Nicolasem Cagem?

Vanessa / @vanesslovesyou

boty: Stella McCartney

Česká blogerka milující módu vsadila na kombinaci luxusní obuvi, denimových kalhot s vysokým pasem a sakem s hadím vzorem. Velmi vděčná a zároveň vkusná souhra je vždy trefou do černého.

Sára /@sahoskova

tenisky: Reebok

Další zástupkyně České republiky, která má módu v malíčku. Světlé džíny a bílé tenisky vytvářejí perfektní kontrast ke tmavému vršku, přičemž každý, kdo se alespoň trochu vyzná, ví, že obdobné "hry" máme rádi.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @sahoskova,

Bronka /@bronislavka

Známá slovenská blogerka Bronka Baníková, jíž nelze upřít kreativitu při oblékání, a to i přesto, že někdy to možná trochu přehání. Outfit níže do dané kategorie avšak rozhodně nepatří.

Ivanka / @sweetladylollipop

Ivanka nás v předposlední červencový den skrz svůj Instagram potěšila snímkem v světlemodrých šatech s detailem z krajky a žlutých botách na podpatku s aktuálně velmi trendy vázáním kolem nohy.

Michaela / @princeznamisicka

top: Zara / sukně: Pull & Bear / kabelka: MOHITO

Další adeptkou na nejlepší outfit roku 2017 je usměvavá Miška, která většinou sází na jednoduché, ale o to trefnější kombinace a téměř pokaždé nás uchvátí. Pánové, jen se přiznejte, kolik z vás se právě zamilovalo?

Tereza /@ttapple

tenisky: Prada / sluneční brýle: Balenciaga

Ikona pouliční módy na Slovensku mezi něžnějším pohlavím dostala pod stromeček mimo jiné luxusní Audi TT, ke kterému se hodí obdobně futuristicky laděný outfit s teniskami.

 

Príspevok, ktorý zdieľa Mr. Rager (@ttapple),

Klaudia /@justklaudy 

tenisky: Dior / kabelka: Saint Laurent 

Luxus v hodnotě desítek tisíc korun, který mladé Slovence náramně sluší.

V případě, že se o módní dění zajímáte trochu blíž, tak určitě nezapomeňte navštívit ani naši stránku Móda Refresher, která vám poskytne vždy jen ty nejzajímavější a nejžhavější informace z módního světa. Děkujeme za podporu a spolupráci!

Domů
Sdílet
Diskuse