Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. února 2018 v 18:35
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Do vagíny si nacpala fotoaparát a zachycovala všechny své milence

ZAJÍMAVOSTI SEX
Uložit Uložené

Americká umělkyně se nebojí odhalit své nejintimnější partie.

Nepotřebuješ se dívat přes objektiv, abys pořídil fotku, která uchvátí svět. Stačí samospoušť a netradiční nápad. Takový je recept na úspěch brooklynské umělkyně jménem Dani Lessnau. Umělkyně se proslavila díky jejímu pohlavnímu ústrojí, ale ne tak, jak by se z prvního dojmu dalo usoudit. Do své vagíny totiž vkládá miniaturní fotoaparát, kterým následně zachycuje své milence.

Malé zařízení je vždy načasované na několik minut a jak můžeš usoudit, mít ho v intimních částech rozhodně není příjemné. Dani pocit označila za nepříjemnou penetraci, ale pokud chce v netradičním stylu umění pokračovat, nemá na výběr. 31letá umělkyně se začala fotografii věnovat v době, kdy bojovala s těžkou nemocí. Právě nepříznivé zdravotní podmínky ji totiž upozornily na neodvratitelnou zranitelnost lidského těla.

O tvorbě neobvyklých záběrů samozřejmě tuší i její partneři, kteří ji plně podporují a experiment jim nepřekáží. Právě naopak, naplno ho tolerují a jsou rádi, že Dani objevuje nové úrovně intimnosti.

Domů
Sdílet
Diskuse