Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
4. února 2018 6:27
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Sexy thriller s hříšnou Jennifer Lawrence nebude pro mladistvé! Red Sparrow získává rating R

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Očekávaný thriller Red Sparrow nebude kvůli sexuálním a krvavým scénám přístupný mladším 18 let.

S tímto jsme tak úplně nepočítali. Rating R si dnes jen tak něco nevyslouží, obzvláště pokud jde o hollywoodský film. Jedním z takových však bude Red Sparrow od Francise Lawrence, který s Jennifer Lawrence v minulosti spolupracoval na Hunger Games.

Snímek natáčený mimo jiné i na Slovensku nám poví příběh nájemné vražedkyně. Ta byla se skupinkou ostatních dívek dlouhá léta cvičená na to, aby své cíle svedla a následně zabila. Na jedné z misí se však do její cesty dostane agent CIA s varováním, že jí jde o život.

Už z trailerů nám bylo jasné, že uvidíme nějaké to polonahé tělo, ale očividně to nebude všechno. Snímek obsahuje příliš násilné a erotické scény na to, aby dostal rating PG-13. Odnesl si tedy tvrdé R, takže bude pro dospělé.

 

Pro nás to znamená hlavně to, že v kinech po mother! pravděpodobně znovu uvidíme nahé tělo Jennifer Lawrence, respektive si aspoň užijeme pořádně násilné scény. Red Sparrow dorazí do našich kin už 1. března.

 

Domů
Sdílet
Diskuse