Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. února 2018 15:43
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Jennifer Anniston ze své krásy nic neztratila ani po letech. Ukázala luxusní bydlení, ale i dokonalý úsměv a skvělou postavu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Krásná herečka je stále ve výborné formě.

Herečka Jennifer Anniston si získala srdce milionů fanoušků díky svému ztvárnění Rachel v seriálu Přátelé, ale postupem let se objevila ještě v mnoha dalších filmech a dodnes patří mezi nejžádanější jména v Hollywoodu.

Jennifer kdysi chodila i s Bradem Pittem, už dva roky je však šťastnou manželkou Justina Therouxe, a tak se rozpovídala pro magazín Architectural Digest. Jennifer vlastní luxusní nemovitost v kalifornském Bel Air, která ji před 7 lety stála 21 milionů dolarů a ani v současnosti by ji za nic jiného nevyměnila, protože ji už stihla upravit přesně podle vlastních představ.

Interiérové ​​designérství ji dokonce nadchlo natolik, že kdyby se nedostala na hereckou dráhu, určitě by zvažovala působení v této oblasti, přičemž fotografie z jejího interiéru svědčí o tom, že Jennifer jednoznačně má celkem vytříbený vkus. V rozhovoru přiznala, že se musela při designování naučit kompromisu, protože i její manžel chtěl mít v úpravách své slovo, a tak ho nemohla hned odmítnout, ale dnes si už své dny neumí představit jinde.

Každou neděli organizuje pro své blízké posezení u bazénu, kde podává oblíbené tacos, a tak život krásné herečky neztratil na kouzlu ani po letech. Jennifer by se v nejbližším období měla představit ve filmech Mean Moms a The Yellow Birds, takže se ze stříbrného plátna ještě určitě neztratila a my jsme jen rádi, protože patří mezi nejoblíbenější herečky na světě.

 

nothing like an afternoon with and pure .

Příspěvek sdílený smartwater (@smartwater),

 

hanging out with jen has our head in the ☁

Příspěvek sdílený smartwater (@smartwater),

 

check out our ig story to get an exclusive look at our fabulous day with jen.

Příspěvek sdílený smartwater (@smartwater),

 

jen making the most out of her day. ☁

Příspěvek sdílený smartwater (@smartwater),

 

jen’s secret: plenty of smart snacks and smart

Příspěvek sdílený smartwater (@smartwater),

Domů
Sdílet
Diskuse