Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. února 2018 1:01
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Charlie Sheen obviněn z vraždy. Hercův bývalý přítel tvrdí, že zabil přehnanou dávkou fentanylu svého asistenta

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Charlieho asistent o něm psal knihu a Sheen údajně dospěl k názoru, že ho musí odstranit.

Každý, kdo se alespoň trošku zabývá světovým showbyznysem, ví, že Charlie Sheen ve skutečném životě neměl až tak daleko od role, kterou ztvárnil v seriálu Dva a půl chlapa. Spousta alkoholu, drog a sexu na denní bázi jsou charakteristickými znaky nezapomenutelné hollywoodské osobnosti. Zdá se však, že známý herec má vroubků mnohem více, než se dosud vědělo.

V rozhovoru pro The Hollywood Reporter to prozradil baseballový hráč Lenny Dykstra, svého času nejbližší Charlieho přítel. Mezi nimi však aktuálně vládne válka a jedním z důvodů je i fakt, že Lenny Charlieho obvinil z přenášení viru HIV - choroba AIDS byla diagnostikována mnoha lidmi, se kterými měl Charlie sexuální aféry.

Charlie Sheen obviněn z vraždy. Hercův bývalý přítel tvrdí, že zabil přehnanou dávkou fentanylu svého asistenta
Zdroj: Joella Marano

Tam však jeho zločiny podle Dykstra nekončí, v rozhovoru ho totiž obvinil z vraždy bývalého asistenta. Už v roce 2012 Charlie propustil avoji pravou ruku, Ricka Calamara. Toho služka objevila 1. června v jeho apartmá a lékaři oznámili, že zemřel na předávkování fentanylem, nebezpečnou drogou. Také doplnili, že Calamaro již delší dobu trpěl depresemi a na obranu před nimi bral silnou kombinaci vícera léků. Celý případ byl však uzavřen jako nehoda.

Dykstra však v rozhovoru prohlásil, že Calamaro psal knihu o Charlieho životě plném porušování pravidel. Právě to mělo vyústit v jeho odstranění, o které se prý postaral samotný Charlie. Právě Dykstra Sheenovi prozradil o Calamarových literárních plánech a navrhl mu, aby ho propustil, což se také stalo. Baseballový hráč však tvrdí, že takové řešení Charliemu zkrátka nestačilo.

Charlie Sheen obviněn z vraždy. Hercův bývalý přítel tvrdí, že zabil přehnanou dávkou fentanylu svého asistenta
Zdroj: Angela George

Především, Lenny Dykstra nemá žádné důkazy, ale své rozhovory s Charliem popisuje velmi živě. Když se Sheena zeptal, co se stalo s asistentem, prý řekl, že chtěl 5 milionů dolarů, aby nic neprozradil. „Musel jsem ho umlčet.“ V rozhovoru s Dykstrou se prý Charlie přiznal k vraždě. Ani slovo baseballového hráče však není svaté a je otázkou, zda se mu dá věřit. Na kontě má totiž několik sexuálních útoků, využívání prostituce či nekonečný seznam finančních podvodů.

Domů
Sdílet
Diskuse