Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. února 2018 18:00
Čas čtení 0:00
Jana S.

Baví tě pánské prvky v kombinaci s aktuálními trendy? Street style blogerky a návrhářky ze Singapuru si zamiluješ

MÓDA MÓDA
Uložit Uložené

Návrhářské kousky od Yoyo seženeš na jejím vlastním e-shopu.

V Singapuru je jednou z nejvíce uznávaných osobností na sociálních médiích. Blogerka Yoyo Cao, která je známá také pod jménem Yoyokulala. Tento název nese jak její blog, tak Instagram, který má více než 300 tisíc followerů. V rozpětí tří let ji její schopnost kombinovat současné trendy s pánskými prvky katapultovala do předních řad mezinárodního okruhu street style.

Díky originálnímu stylu se ocitla na titulce magazínu Vogue, vícekrát se mihla v Harper's Bazaar a získala dvě ocenění Golden Peacock podle New York Magazine's The Cut. Takto se dostala do vnímání několika módních expertů. V srpnu 2016 se stala tváří obálky Elle Singapore. Její osobitě výrazný styl, vrozená kreativita a přirozený redakční talent upoutal pozornost vysokých módních značek jako Chanel, Gucci, Fendi, Dior a Louis Vuitton.

Od té doby se Yoyo Cao podílí na různých módních událostech, mediálních kampaních pro různé značky a jako ambasadorka na módních zasedáních. Její Instagram je stále více vyhledáván nejen běžnými followery, ale také známými značkami včetně Chaumet, Bulgari, Mont Blanc, Tiffany & Co., Coach, Roger Vivier, Repetto, Tommy Hilfiger, Tod's a Revolve.

V roce 2014 debutovala svou první kolekcí na FW v Singapuru ve spolupráci s Charles & Keith a v říjnu 2015 představila další módní počin, kolekci na podzim/zimu 2016. Po přehlídce spustila Yoyo vlastní e-shop s oblečením exhibitstore.co. Podílí se na něm nejen jako designérka, ale většinu kolekce si i sama fotí. Pomocí androgynních prvků a minimalismu jako výchozího bodu, vytváří známá blogerka každou kolekci. Obsahuje kousky, které jsou luxusním základem šatníku dnešní moderní ženy. Jsou šité na míru s jejím typickým rukopisem čistých linií.

Doporučeno
Móda REFRESHER: Sleduj, co nosí během prvních jarních dnů Češky a Slovenky. Hitem jsou široké džíny, boxy mikiny i vzorovaná saka Móda REFRESHER: Sleduj, co nosí během prvních jarních dnů Češky a Slovenky. Hitem jsou široké džíny, boxy mikiny i vzorovaná saka 16. dubna 2024 14:00

Navzdory minimalismu má každé její dílo výpovědní hodnotu a dodá nositelce punc elegance bez větší námahy. Pojďme se tedy podívat na typický styl Yoyo. Jednoduché střihy, tlumené barvy a pánské prvky prostě patří do jejího šatníku. Miluje pánská saka, široké kalhoty, klobouky, barety, košile, kůži a džínovinu. Právě tyto maskulinní prvky rozbíjejí její jemný dívčí vzhled a tvář panenky. Šikovně je však dokáže kombinovat s ženskými kousky. Výsledkem je vždy zajímavý, sexy outfit s troškou elegance a drzosti. To pravé ořechové pro sebevědomé ženy!

Domů
Sdílet
Diskuse